sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Hullutponit

Nyt oon vihdoin terve, tai ainakin saan ratsastaa. Kurkku ei satu eikä oo kuumetta ollu. Lääkekuuri on siihe tiistaihin saakka, mut eipä se haittaa :) Sain jo eilen ratsaataa. Menin tietysti ilman satulaa, väänsin kouluväännöt.
Nowa meni ihan super hyvin, olin siihe tyytyväinen. Eilen ratsastin aika kauan, ku en muistanu kattoo kelloo - enkä jaksanu :p.


Tänään menin kanssa ilman satulaa, mutta vähän pelleilin :p. Pomppasin vähän pikkupystyä, ja tein muuta hauskaa. Nowakin oli ihan innoissaan kun me hieman hypittiin, se ponihan rakastaa muutenkin hyppäämistä. Musta se on kiva et se tykkää hyppimisestä.. No kuitenkin se pysty oli tosiaan joku 40cm (?) nii sitte tein sillai että lyhensin laukkaa niin paljon et mentiin melkein käyntii. Sit hypättiin se pysty ja heti piti kääntyy, ja se meni tosi hyvin, Nowa kääntys nii sutjakasti. Oikeesti me oltii kiinni siin tolpas ku niin tiukka käännös oli :D.
No sitten kehuin sitä, ja sen jälkee mentiin vähä isompaa laukkaa kaks kierrosta, ja sit laskettii se laukka iha normiks.. ja taas esteel :D. Nii ja sitte sanottii moikat Idal ku se meni miittii, siin alus, ku oli alku käyntei. 

Nompun ratsastuksen jälkeen mä kastelin sen ja vein tarhaan, samalla otin Namin sisään, kun harjasin sen.Se oli tosi likanen, oli taas käynny piehtaroimassa. Luonnonlapsi. No menihän siinä tovi, kun mä sen Namin harjasin, mutta kuitenkin sen jälkeen lyhensin sen  yhtä tupsua, ku Jesko ajatteli että hän kasvattaa namille tupsut :D. Joo-o. No kuitenkin tulihan siitä ihan siisti tupsu. Muita en jaksanu leikata ... :p. Harjauksen jälkeen menin juoksuttamaan namia riimu päässä, ku en mää mitää suitsii jaksanu pistää. 
Nami oli juoksuttaessa tosi rauhallinen, alus ei meinannu nostaa laukkaa, no pamautin sil juoksutus hihnal maaha nii johan lähti. Se kyl juoksi kiit laukkaa iha mini hetken ku laski sen jo normiin laukkaan. Siinä mä hetken sitä juoksuttelin molempiin suuntiin, sit keksin et päästän sen kentäl vapaaks, ja namihan oli iha innoissaan. Se laukkas täyttä kiitoo kenttää ympäri :D.
Sen jälkeen pistin sen tarhaan ja annoin niille herkut :)
Nooeimullamuuta:)
-Jassu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti