keskiviikko 3. elokuuta 2011

Esteistunnassa

Tänään siis hypättiin Nowalla. Harjoteltiin taas vähä tiukkoja teitä, ja sitten myös hypättiin vähän korkeampaa. Ei kauhean.

Minulla on kaikki tehtävät videolla, mutta kerron nyt millainen Nowa oli ym. Nowa oli oikein kiva. Vähän innokas, mutta se kuuluu Nowaan. Nompun hypyt tuntui jättiläisiltä, kun on tottunut Namin hyppyihin. Nami ei ota ylimääräistä, vaikka se pääsee korkeitakin. Nowa taas ottaa ylimääräistä. Niin siksi ne tuntui isoilta. Käännökset meni aika hyvin. Yhessä kohtaan tehtiin sillai että yhtä okseria ennen piti kääntää trippelille ja se oli aika hankalaa.. tai no ei ollut.  Aluksi luulin että on, mutta ei ollut.

Mulla on siis ihan alkuverkoista loppupäähän niitä videoita. Joten ei tarvitse selitellä paljon :)
verkkaa:


sitte kaikkee muuta tunnist :)
Noi  2 videoo ei tullu youtubest tänne, nii piti tälläi pistää =)
Mä haluisin mennä Nowan kanssa maastoon, mutta äiti ei anna. Ajattelin kysyy jos, vaikka pääsisin ens kesänä yhden Tanjan luokse. Ne asuu maalla, laitilassa. Ei kaukana meistä. Voisisin mennä sinne pariksi päiväksi, siellä on IHANAT maastot, uittopaikka, ja muuta kivaa. Jos sinnekki sopis nii ois täydellistä. Tanja on jo aikuinen niin olisin aikuisten valvonassa. Ku meillä äiti ei päästä, niin siellä vois. Ku se on niin kiva paikka. Sit siellä on ite väsättyi maasto esteit pari nii vois hypätä :D Katti sanos, että Nowa rakastaa maastoesteitä. Oijjoij, toivottavasti se päästäis.. :)
Ennemmin haluisin ny joku viikon loppu tai viel täs lomal tai jtn :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti