torstai 22. syyskuuta 2011

Irtojuoksutusta ja kunnolla ratsastusta
 Moikkis
Tänään ratsastin Namin ja Nowalla oli irtojuoksutusta. Sillä piti olla se jo eilen, mutta kun sille oli jo annettu iltaruuat niin siksi ei. No Kuitenkin. Menin pyörällä edellä tallille, äiti tuli perässä. Ajattelin pistää Namin oikein sävysävyyn. No Harjailin sitä ja ja pistin kuntoon. Keksin että pistän Vereduksen suojiin karvat ja sitten buutsit. No ihan kivaltahan se näytti :D No kuitenkin, sitten kun olin pistänyt kuntoon menin ratsastelemaan, äiti tulikin siinä vaiheessa.

 Ratsastin Namin nyt kunnolla. Aloitin taivutukusilla ja volteilla käynnissä, sttien tein myös pohkeenväistöä. Tämän jälkeen nostin raviin ja tein voltteja, vaihtelin suuntaa, taivutin, ja yritin saada Namin oikein rennoksi, ja keskittymään. Ja kyllä Nami keskittyikin. Mulla on joku juttu, aina kun vaihan oikeesta kierroksesta vasempaan niin tuntuu että Nami menee huonommin. Ehkä oikea on parempi puoli. Tai aina aluksi tuntuu, ei se edes kestä kauan.
   No kuitenki ravailun jälkeen nostin laukan, laukkasin pääty-ympyrässä niinkuin ravissakin. Nami meni oikein kivasti pyysin äitin ottamaan kuvia.Juu eise oikein osannut, mutta ihan sama :D. Laukkailin siinä ja välillä ravasin. Sitten äiti lähtikin kotiin, ja nostin vielä hetkeksi laukan ja menin kaheksikossa ja vaihtelin laukkaa aina siinä. Iahn hyvinhän se vaihtoi. ja sen jälkeen loppuravasin.Sitten kun olin ratsastanut Namin pistin kamat pois yms. niin sen jälkeen harjasin Nopeasti Nowan ja laitoin suitset päähän. Kun kello oli jo 19.10. No päästin Nowan nopeasti kentälle laukkailemaan, siinä se nautiskeli.No eikai mulla muuta, moiii!
-Jassu

3 kommenttia:

 1. http://anskuandponies.blogspot.com/2011/09/tunnustuksia.html
  annoin sulle tunnustuksen :)

  VastaaPoista
 2. Ohhoh Jassu! Oot kehittyny kuvaamises, hienoja kuvia!! :) ja on Marikaki ottanu hyviä kuvia! :D

  VastaaPoista
 3. Haha, kiitti katsu =) juu ottihan äiti ihan hyvii kuvii,, pitää vaa vähä rajailla, muutta sävyi yms =D okkei Annika =)

  VastaaPoista