lauantai 17. syyskuuta 2011

päivä ennen kisojaHEIPS!
Tänään ratsastin Namin ekaksi. Koska Nowalla oli eteenalas-päivä. No Namin kanssa sitten menin puomeja ja kavaletteja. Ja jesko piti tuntia.  No ihan aluksi alkukävelin ja -ravailin. Silloin satoi sillai pikkusesti, mutta onneksi se lähti - tai no ei siinä kastunut yhtään. Ainiin muute Nami karkas, ku olin menossa selkään. Tai siis olin ottamassa tuolia ja annoin sen hetken seistä vapaanaa, tuoli oli metrinkahen päässä. No Otin sen sitten ja Nami lähti kävelee sitte ympäri kenttää eikä antanut kiinni, no otin vähä rehua niin tuihan se:D. No siis juu, sitten kun olin tehny ne laku jutut aloin laukkailemaan. Yritin saada sitä rennoksi. Ja siinä laukassa mentiin pääty-ympyrään ja keskellä sitä pääty-ympyrää oli kakspuomia jonka yli mentiin. Niinkun videossa näette.
      No sen jälkeen mentiin tota juttua, kun tossa videolla on, joo sitä mentiin muutaman kerran. Molempiin suuntiin. No joo sitte sen jälkeen mentiin kavalettia ja toista kavalettia, ja siihen väliin piti tehdä kaarre ja saada 5laukkaa. No namin kanssa me otettiin 6. No sen jälkee piti mennä niin, että mentiin se kaarre iha suorana ja vähä eteen, että tuli neljä laukkaa. No sekin saatiin onnistumaan. Sitten piti taas tulla 5laukalla, ja nyt tuli ihan 5. No sen jälkee ku oltiin tota menty pari kertaa, nii mentiin pari kertaa  toi innari sarja, joka meni ihan hyvi :).

No ton jälken loppuravasin ym. Sitten menin pistää Nowaa kuntoon. Jesko teki boksit yms. Nowaa en ratsastanut mitenkään vaativasti, vaan ihan eteen-alas. No sehän meni hyvin. Menin pari kertaa niitä puomejakin. Mutta pää asiassa vain ympäri kenttää taivutellen ja rennoksi yritin saada. Tänään Nowa oli taas ihan virkeä. Eilen ajattelin, että se on kipeä kun oli niin rauhallinen (odotti, eikä rynniny:D) . No mutta ei ollut kipee. 
        No joo, mutta ton jälkeen pistin pois. Otettiin kaikki kisa kamat kotii(satula, turvaliivi yms), että voin kotona putsata ne, vaikka ylensä putsaan ne tallissa. No tässähän ne on jo putsattukkin. Ja laitettu traikkuun, Anniina ja Katsu tulee hakemaan meijä tarikun jossai kohtaa, ku aateltiin, että mennää meiä traikul eikä niitte, ku se o jossai:D Ei ne ehkä haekkaa tänää, ne hakee hekä vast huome ku ne menee ensi omal tallil ja sitte tänne meil (niitte talli o iha lähel).
 No joo kello on nytte 20.48
ps. venailin ton video lataamist yli tunni!! :(
MOIKKAA
-jassu

2 kommenttia:

  1. Siis wau! Nami menee hiukan hienosti, melkee vois sanoo et paremmi ku jeskon kans ;D

    VastaaPoista
  2. Nime omaa MELKEI t. jesko :D mut joo kiitsa =))

    VastaaPoista