perjantai 30. syyskuuta 2011

Pari viimeisintä päivää..

Noniin, moi =) Aloitan Keskiviikosta. Keskiviikkona hyppäsin Namilla, oli videota, mutta ne oli Jessican kännykässä ja Jesko lähti pariksi päivää saksaan iskän kanssa. Tulee huomenna Lauantaina. No kerron siis ilman videota pikaisesti.
    Mentiin samoja kuin Nowalla. Nami meni tosi hyvin, ei kieltänyt, eikä mennyt mini laukkaa. Paitsi pari kertaa lähti, mutta sain sen sitten haltuun. Huomasin muuten, että namin häntäkin voi paremmin, nyt kun se on saanut sitä eri juttua, joka auttaa siiihen hännän kasvuun.

Hahhah, joo tosi paljon paremmin voi :p No, mutta kuitenkin. Nowalla oli sellainen päivä, että laukkailimme ilman satulaa ympäri kenttää. No kerron ny jo Torstaista, koska siitä on vähän kuvia.
Torstaina siis Nowalla oli 'maastopäivä'. Menin ympäri Idan pihaa. Nowa oli ihan tohkeissaan, kun sai 'maastoilla'. Nowa meni ihan lepposasti, ravailtiin ja laukkailtiin siinä tiellä, ja mentiin pitki sellasta ihan pientä metsää. Ei sitä edes voi sanoa metsäksi.


toi ei oo se 'metsä' :DÄiti räpsäs pari kuvaakin :) No mutta juu Nowa oli kyllä tohkeissaan. Namilla oli taas sellainen laukaa kentällä- päivä (se meni siis vapaana). Oli jo pimeää ja satoi vähän niin ei se jaksanut edes kauheesti laukata. Kun kello oli melkein puol kasi, ja oli tullut jo pimeetä.

Noniin, nytten mennään tänäseen eli Perjantaihin. Talille menin joskus neljän maissa, koska oli liikuntapäivä niin päästiin vasta kolmelta. Ratsastin Namin ihan kunolla, ja oli muuten tosi kiva. Tein taivutuksia ja pohkeen väistöjä. Nowan ratsastin ilman satulaa, mutta kun mulla oli kiirettä niin siksi ja Nowa tykkää. Olin myös tänään kuvaamassa kaveriani Jessiä, joka ratsastaa ratsastuskoulussa. He tulivat hakemaat mut kuudelta.


Huomenna pidän Jessille tuntia Nowalla, ja siitä tulee sitten postausta. Mennään myös huomenna reunokselle ja kampaajalle, niin ties mitä sieltä tulee mukana :) No mutta moikka !
-jassu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti