keskiviikko 19. lokakuuta 2011

19.10 hyppyjä ja koulua - sadetta ja aurinkoa                                                 M O I ! M O I ! M O  I ! M O I !
Tänään siivosin aamulla ja sitten menin tallille. Mentiin tallille Jeskon kanssa mentiin joskus iltapäivällä. Jouduttiin menemään pyörillä, ja siinä samalla raahata loimea. No kun matka ei ole mikään niin, ei se niin pahalta tuntunut. Aloin heti pistämään Namia kuntoon, ja Jesko alko rakentamaan esteitä. Tummia pilviä oli, mutta ei sentään satanut. No mutta kuitenkin.
   Aluksi mentiin sillai että mentiin ravissa voltti jossa oli kolme puomia ja sitten puolessa välissä kenttää laukan nosto, ja laukattiin pääty-ympyrä ja sitten puolessavälissä kenttää raviin ja sama homma uudestaan ja uudestaan.
Pomppisin tosi paljon aluksi, koska en saanut namia rentoutumaan, joten joutusin menemään pitkillä ohjilla ja ilman jalustimia ! :D No ohjat sain ottaa käteen kun laukattiin. Sitten tultiin kavaletti ja siinä välissä raviin ja ravipuomi->kavaletti. Ensin en saanut namia raviin joten se hyppäs kavaletin ja ravipuomin, koska ei se siihen väliin olisi mahtunut. Sitten jesko tuli seisomaan  puomin eteen, joten  namin oli pakko himmata. Ja sitten tultiin sillai, että Jesko ei ollut edessä. No sen jälkeen tultiin toi tötsäpysty ja okseri. Ensin en saanut käännetty Namia siihen okserille, koska se lähti kiitolaukkaan. sitten jesko käski kääntää voltille ja ottaa käyntiin ja vaihtaa suunta tulla uudestaan, mutta mähän vähän tein isomman voltin ja hyppäsin okserin, en antanut namin päästä helpolla ;). Sitten uusiksi, ja ihan hyvin meni.
    Sitten tultiin sarja, ja meni hyvin, ja sitten oltiin tulossa rataa, mutta sitten Nami yht'äkki kielsi sarjan b-osalle. No sitten uusiksi taas kielsi b-osalle, niin aluksi se tiputti ja sen takia kielsi b-osalle, mutta sitten uusiksi ei pudottanut, mutta kielsi silti. No sitten se kielsi jo a-osalle. Ja tipuin okserin sekaa. Noo ei se pahemmin sattunut.  Sitten jesko haki raipan ja piti lämästä. Aluksi en ees osunut poniin, mutta johan se pomppas sivulle :D.  No kuitenkin tultiin sitten puhtaasti. Oli kyllä aika jännä vaikka potkin niin se poni ei liikkunu :O
Joo, mutta sitten tultiin se rata.


no sitten loppetettiin. Täytyy muuten kertoo, että sillonku Nami kielsi niin sato kaatamalla ja sitten ku meni hyvin nii aurinko paisto. Menin Nowan normi kuolaimilla ja remeleillä. Meni hyvin, jesko otti videotakin.
Sillon kyllä sato inhottavasti. =) Laukassa Nowa alko kyllä vähän takapäätä poikittelee, kuten huomasitte. No sitten laukkasin vähän enemmän niin se lopetti sen. Jesko huomas, ku oli menos siitä pois kuvaamasta, nii se huomas kengän. Sitte katottiin, että onko Nowalta lähtenyt, mutta ei. Se oli siis lähtenyt namilta. Siksi nami yht'äkkiä alko kieltämään :( Voi raukkaa ja se sai vielä piiskaakin. Mutta tässä videota Nowasta :

Ja ton jälkeen otettiin kaikki sisään ku sato vaan ja oli sellanen inhottava keli.. Jesko teki boksit yms. Hän teki ne sen aikaa ku ridasin Nowaa. Joo mutta, joo Nowa oli kiva <3
Juu en jaks selitellä, huomenna HIHSSIIN ! :)

2 kommenttia:

  1. Vaikuttaa kivalle blogille, mut ole vähän tarkempi kieliopin kanssa. Toistat samassa lauseessa samaa sanaa paljon.

    Kivannäköinen poni :)

    VastaaPoista
  2. juu :D.. aina ei vaan jaksa keskittyä niin sitten tulee vähän sellaista jännää tekstiä

    VastaaPoista