sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Lauantai ja Sunnuntai


HEISSAN 
Noniin, nyt tulee vähän postausta viikonlopusta. Lauantaina siis minä pidin Jessille tuntia. Jessin oikea nimi on Jessica (sama nimi kuin isosiskollani, täällä kuitenkin sanon Jessi).  Menimme jossain kohtii tallille, Jessi sai pistää Nowan itse kuntoon.
   No sitten kun Jessi oli saanut Nowan kuntoon, niin aloitimme ihan alku käynneillä. Siitä sitten menimme pääty-ympyrään ja tehtävä oli että joka kulmassa voltti ja keskelle pysähdys. Se meni ihan hyvin. Pääty-ympyrä venyi kuitenkin jonkin verran niin toin tötsiä ja sanoin - tossa on raja. Sitten kun oltiin sitä tehty niin lehtiin pujottelu tehtäviä tässä näytti:
Ensin tultiin käynnissä, mutta sitten tultiin ravissa toi sininen kohta ja ruskea käynnissä. Tultiin molemmista suunnista. Hyvin meni... loppuakohden tultiin koko ajan ravissa ja hyvin meni. Jessi on kehittynyt. No tuon jälkeen taas hetki käveltiin ja alettiin tehdä vähän vaikeampaa.

Juu tuo oli vähän vaikeampaa, vaikka ei nyt välttistä näytä, mutta tultiin tota ravissa, ei jesi meinannut saada käännettya, mutta onnistuttiinhan me. Sitten tuon jälkeen päätin kokeilla sillai että jessi laukkaisi pääty-ympyrällä hyvin meni. Laukan nostot ei oikein onnistunut, mutta sitä sitten harjotellaan ens kerralla. =)
Tässä kuvia :)

l
Sitten tänäseen. Olin Jessillä yötä ja sitten menimme tallille. Ratsastin ensin Nowan. Menin sillä ihan rennosti. Näytin Jessille laukannostoja, että kuinka helppoa se on. Ratsastin Nowan siis ihan rennosti, koska eilen sillä ratsastettiin taas puoltoista tuntia =). Nowa oli kiva, kuunteli mua hyvin. No taivuttelin sitä yms.. mutta nyt kuvia =)


Noniin sitten vielä tän jälkeen pistin Nowan pois, takasin ulos- verkkoloimi päälle. Koska tuuli. Sitten vaan Nami kuntoon. Kun oli koulu tunti..


Okei meillä oli Maijan tunti (mulla ja idalla). Mentiin keski ympyrää. tehtiin aina avonaisille sivuille voltti, sisään päin. Voltilla lyhennettiin käyntiä ja sitte puoli kaarella aina mentiin keskikäyntiä. Mentiin sitä käynissä ja ravissa. Ravissa tehtiin samat eli lyhennettiin ja mentiin keskiravia. Ihan hyvin meni nami kyllä meni aika reippaasti ja ei oikein huolinu mua kyytiin niin oli vähän hankaluusksia.
  Sitten mentiin toisesta suunassta mutt tehtiin niin että:
ruskealla osuudenna keskiravia ja sinisellä lyhennettyä. Meni hyvin =). Ton jälkeen laukattiin ympyrällä ja istuttiin oikein painavasti että ne huolii meijät kyytiin ja sillai, muta ne jaksa selitellä enää kauheesti =)
   Tunnin jälkeen pesi Namin vaikka oli tuuli. En käyttänyt koko ajan vettä ku sieltä tuli kylmää. Nii aina välillä. Tai sillai pistin ämpäriin vettä ja pesin sienellä.

Sitten pistettiin sille kuovatus loimi ja sadeloimi.  Ettei tule kylmä, sitten päästettiin se syömään, ja sitte kotii.. äiti oli tehny karsinat yms ja kattonu tuntii =).

Nyt kaikki on vastannut testeihin.
ERIKOISPOSTAUS:
kyllä 19 ääntä
ei 1 ääntä

Mitä lisää 
videoita 11 ääntä
kuvia 11 ääntä
Tekstiä 1 ääni
Ei mitään kaikki ok 1 ääni

Teen varmaan varustepostauksen. Mitä lisäässä otan kaikki äänet huomioon. Eli kuvia ja videoita lisää ja vähän tekstiä. Mutta joo moikka ! :)
-Jassu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti