sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Sunnuntain hyppelyä

Moi! Nyt en ollut taas postaillut, mutta ei mitään kiinnostavaakaan tapahtunut. Joten kerron nyt tänäisestä hyppelystä. Hyppäsin siis namilla taas. Juu, Namilla on hyvä hypätä noin kolme kertaa viikossa, niin innokas. No kuitenkin siihen Jeskon pitämään tuntiin Namilla.

Ensin mentiin niin, että molemissa päädyissä oli kavaletti. Toisen alla oli tötsiä ja toinen oli tavallinen. Tehtiin siis niin, että mentiin pääty-ympyrä ja kavaletin yli (tehtiin niin molemissa päädyissä). Ja toisella pitkällä sivulla eteen ja toisella lyhennettyä laukkaa. Nami tuntui hyvältä ja kuunteli =). Eli siis se tuntui kivalta. Tehtiin sitä molempiin suuntiin. Sitten tultiin se sama joka oli videossa, niin sitä molempiin suuntiin siis sitä pysty-okseri-pysty, ei sitä 'rataa'.  Senkin Nami meni hyvin ei kytännyt yms. :) Hyppäsi hienosti yli ;).
  Sen jälkeen tultiin sitä rataa, nami meni hyvin. Vaikka lähtikin välillä. Videolla ei näytä edes, että lähtisi kovaa. Hypin siellä vähän, koska nami on niin vahva kun se lähtee. Siksi oon koittanu olla kevyessä istunassa kun se lähtee, etten hyppisi.. :D Mutta joo oon, nyt jotenkin oppinu pitelemään sitä. Huomaatte kai että tossa loppu radassa lähdettiin vähän kaukaa, siksi tultiin ne kolme estettä uusiksi :) Ja hyvin meni ;).

Nowalla menin ilman satulaa hypääsin kavaletteja ;)..
Mutta ei mulla pahemmin muuts =)
ps. mun piti tehä videopostaus, mutta ei jaksanu .. :D
MOIKKA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti