sunnuntai 13. marraskuuta 2011

En tiedä otsikolle nimeä !

Moi!
Kerronpa nyt taas tästä viikosta. Maanantaina juoksutin ponit, koska selkä ol itosi kipee ja kylki siitä putoamisesta. Tiistaina ratsastin molemmat. Menivät ihan hyvin :). 
Keskiviikkona ratsastin myös tosi hyvin menivät :).
  Torstaina Jesko ratsasti Namin - Nowalla vp.
Perjantaina Jesko ratsasti molemmat. Lauantaina ratsastin pelkän Nowan - Namilla vp.
Okei kerron Lauantaista. Menin talille joskus yhen aikaa. Otin Nowan tarhasta, ponny oli just saanu päiväheinät, piti keskeyttääs syöminen. No aloin siinä harjailemaan Nowaa. Äiti oli käynyt aamulla tekemässä karsinat yms tallityöt :), koska meni mun serkun synttäreille. Mulla oli siis vaan nompun ratsastus. 


Kävelin hyvät alkukäynnit. Menin olympioilla. Nowa oli tosi rento ja kiva, kun aloin ratsastamaan. Hän kuunteli hyvin ja teki mitä pyydettiin. Ajattelin, että hyppäisin vähän. No verkkasin Nowan hyvin. Menin ihan rauhassa. En sillai ajatellu et hyppään, ajattelin että hyppään niitä mitä siinä kentällä on :) Pitkällä sivulla oli kaksipuomia, toisen pitkän sivun alussa oli puomi sitten siinä keskellä kenttää oli ristikko ja sen vieressä vinossa ristikko.

No kuitenkin, kun olin verkannut menin vähän puomeja ja noita ristikoita. Ristikot oli joku 30cm :D.
Nowa meni ihan hyvin. Kun hyppisin keskityin itseeni, keskityin käsieni asentoon ja muutenkin itseeni. Nuo ovat niin pieniä niin siinä pystyi keskittyä itseensä. 
   Sen jälkeen harjoittelin tekemään tiukkoja teitä. No noilla Nowa kääntyi ihan kepsakasti
Tämän jälkeen menin taas koulua, kunnes nostin vihreän ristikon pystyksi, joka oli joku 70cm. Tulin sitä muutaman kerran.. Nowa oli ihan innoissaa.
Nii ja hyppäsin tänään ilman kannuksia :). Tai siis enhän mä oo nytten ku muutaman kerran käyttäny, mutta ajattelin, että ei tarvii aina kotona käyttää, koska sitten ne tehoo paremmin kisoissa.
Nostin pystyn ton jälkeen johonkin 90cm. No tulin ihan miten sattus noita laukkapuomeja ja pystyä ja ristikkoa. Nostin lilan ristikonkin johonkin 70cm pystyyn.
   
Tulin tuota vihreää pystyä myös sillai, että leikkisin oolevani uusinnassa ja käänsin ennen tuota liilaa ristikkoa. Nowa meni hyvin piti vaan hypätä vähän vinompaa niin se pystys kääntyy helpommin.
Tän jälkeen loppuravasin ja kävelin =)
Laskin esteet takaisin missä ne oli, koska ajattelin, että jos sunnuntainakin menen niin niitä ei tarvitse laskea silloin.

Tänään on isänpäivä, joten menimme 13.00 mummin ja vaarin luokse syömään. Menin vasta sen jälkeen tallille.  Äiti toi mut talille joskus kakskyt vail neljä. Äiti meni vielä ite kotiin.
Otin Namin tarhasta ja aloin pistämään kuntoon. Ratsastin namin aika rennosti hyppelimme niitä esteitä mitä kentällä oli. Meni ihan jees :).
Sitten äiti tuli tallille, pistin nowan kuntoon ja ratsastin ihan rennosti.

 Ja olemme saaneet kyydin 3.12 Laitilan kisoihin. Sellanen Malla tulis ehkä kuskiks =).
No mutta  juu, ei mulla muuta MOI!

2 kommenttia:

  1. mistä oot tilannu/ostanu ton sun kypäräs ku miettisin et saakohan niit oikee suomest mistää? :) kiva blogi muuten!

    VastaaPoista
  2. Reunokselta oon ostanut :)
    Ja kiiitos!

    VastaaPoista