sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Kenttä jäässä!
Heips ! Tänään kenttä oli jäässä, eikä sitä oltu lanattu niin oli vähän kumpurainen.
Siksi en mennytkään poneja kauheen rankasti. Meijän piti hypätä tänään molemmat, mutta eipä voitu.. ajateltiin kuitenkin mennä ens viikolla EHKÄ tähkäpäälle hyppää, koska siellä on hyvä maneesi, ja täytyyhän ennen kisoja hypätä. Eihän tää yks pikku jäätyminen merkitse sitä, että se ny olisi jäässä tästälähtien, voihan se sulaa vielä.  Niin jäässä se ei kuitenkaan ollu.
 No kuitenkin käveltiin Jeskon kanssa tallille, ja aloin pistämään Nowaa kuntoon.
Kävelin kunnon alkukävelyt, ja sitten aloin taivuttelee käynnissä, ja Nowa antoi heti periksi! Ylensä se ei anna, koska noi deltat on pehmeemmät. No kävelin uraa pitkin, koska se oli tasainen. Käynnissä tein ehkä yhen voltin.
Ravailin ympäri kenttää, kokeilin mennä keskeltä mutta Nowa aina välillä kompasteli ja miksi sitä menä siihen kovalle ja kuhmuraiselle.
Laukkailin myös. Ratsastin tosi vähän aikaan 30 min ? Koska siellä ei voinut tehdä mitään. Nowa oli kuitenkin tosi kiva :)!Menin Namin sen jälkeen. Jesko käväisi kotona, kun äiti ja noi tuli jostai Riihimäeltä karting palkinotjen jako hommasta niin jesko käväisi hakemassa paksummat sisäloimet poneille ja tuli takaisin talliin.
Ratsastin Namin samalaitte kun Nowan :).

Vaihdettiin niille loimet ja niin. Jesko teki boksit yms. Sitte käveltiin kotiin :)!
ps. kuvissa nowa näytti tosi tummalta
Moikka.
-Jassu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti