perjantai 4. marraskuuta 2011

Maijan tunti: Hieno Nami !

Moi! Valitettavasti nytten ei taaskaan tule kuvia, mutta kerron kuitenkin tunnista. Kun tunti alkoi tuuli vähän, Nami ei kuitenkaan välittänyt siitä vaan oli ihan normaalisti. Alussa menimme käynnissä sellaista, että mentiin isossa ympyrässä, ja tehtiin toisella pitkällä suoralla ja siitä väistöä. Ja se voltti tehtiin siellä kulmassa ulos päin.
Noi rastit tarkottavat väistöä : ). No nami teki tota hyvin, aluksi se oli aika tyhjä suusta, ja sitten yht'äkkiä se alkoi painaa. Nami ei edes mennyt heti muotoon. Sitten alettin tekemään tota ravissa. Ja koko tehtävä piti tehä lyhennetyssä ravissa. ja tehtävähän alkoi tossa yhessä kulmassa kun mennään oltille niin tässä ihan tekstiä lähellä olevassa :). Nami odotti hyvin ja teki työt muutenkin hyvin.
   Sitten tehtävää muutettiin sillai, että väistöjen jälkeen tehtiin vielä heti toinen voltti. Nami meni kivasti.

Tehtiin tota samaa, mutta sitten tietty päin vastaisessa suunassa, eli voltit yms tuli toiselle sivulle. Nami meni hyvin. Tehtiin tota ravissa. Nami rentoutuskin. Kuitenkin jonkin ajan päästä sellainen äijä naapurissa tuli kottareitten kanssa niin nami ihmetteli sitä hirmusesti. Ja vielä naapurin koirat tuli Idan pihalle.  No kyllä nami ihan käsissä pysyi. Ja tehtävää tehtiin edelleen lyhennetyssä.
   No ton jälkeen alettiin laukkaa. Tehtiin niin, että laukattiin ensin ympurää, sitten alettiin tehä sellasta, että pari askelta laukkaa ja sitten lyhennettyyn raviin ja taas pari askelta laukkaa jne. No nami kyllästys, ja olis vaan halunnu laukata. No Nami sai sitten pari kierrosta laukata ja hänestä tuli tosi rento ja kiva. Laukattiin myös toiseen suuntaan lyhennettyä. Eli tän tunnin aihe oli vähän niinkuin tälläista lyhennettyä menoa. Laukkojen jälkeen vielä ravattiin.. niissä raveissa minä istuin hyvin ja kaytin pohkeita ja namista tuli super! Se nosteli jalkojaan ja meni kaula korkeassa muodossa. Maijakin sanoi ettei ole namia nähnyt vielä noin hienona.
No sen jälkeen loppuravattiin.
  Laitoin sen takaisin tarhaan yms. Nowalla oli vp, koska nyt oon taas liikutellu aika paljo :) .
No, mutta mooikka :)!
-Jassu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti