lauantai 26. marraskuuta 2011

Nami on villi, Nowa on villi!


Nyt taas alan selitellä mitä olen Nowan kanssa tehnyt, tylsää? Noh jorninoin kumminki jotain kivaa :) Koska meninkin perjantaina ilman satulaa :D taas.
Viikon päästä onkin ne kisat. Siellä Laitilassa.. päästäispä se äiti mut Namin kanssa. Voisin iha hyvin mennä johonki kuuteenkymppiin .. mutta äitiä jännittää niin eihän varmaan päästä mua koskaa kisoihin :(
Se on kuitenkin tosi pieni se kuuskyt .. :D Sillon kun hyppäsin ekan kerran nii hypättii 60cm, ja nyt on jo siitäki aikaa ja ollaa hypättyy kotona metriä, ja ei. Mikä mättää ? Kai se joskus päästää.
 Siitä laitilasta onkin sitte kolmepäivää ja on toiset kisat,, ja sitte loppu.
    Mä odotan jo ens kautta. Ku pääsee menemään aluekisoja ja vaikka mitä! Kun Jeskollakin on kortti, niin voidaan mennä mihin halutaan. Ei sitä tiedä mitä ens kausi tuo tullessaan ;).
Joskus ois kiva lähteä johonki ruotsiin tai johnki kisaa, tai olemaan. Ku Jesko pääsi kerran saksaa kahekskuukaudeks, kisaamaan ja valmentautumaan. Mustakin ois kiva päästä :D Se ois siistii, sitten te tietäisitte mitä mulle sielä kuuluu. Blogistakin tulis hekä kiinnostavampi ? Nojaa, mutta tästä tulee varmaan kiinnostavampi kun, alkaa kunnon kisailut ja treenailut.
 Ja juu :) EIlen siis Annoin Namin juosta vapaanaNoh, tänään menin Namilla ilman satulaa, ja kuvailin Idaa..ja kaiken näköistä.. Tein boksit yms, mutta unhoin pussittaa heinät :/..
-Jassu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti