lauantai 21. tammikuuta 2012

Pellolla !

Moi !Unohdin postata siitä tiistaisesta kun olin pellolla, no se meni hyvin, mutta en jaksa siitä kertoa. Kerron enemmin, kun olin tänään pellolla ! Menin tallille joskus vajaa 11, ja otinkin Nowan siistä sitten, kun se oli sanut jo syötyä. Namilla oli heiniä vähän jäljellä. No harjasin Nowan hyvin, käytin monta eri harjaa :D ! Pistin sen kuntoon ja menin pellolle.
Alkukäveliin siinä hetken, kunnes oitin ohjat käteen. Yritin saada sen rennoksi, sainkin. Ravailin alkuraveja ja tein paljon voltteja. Nostin piakkoin laukan ja aloin laukkaamaan. Annoinn sen laukata ihan pää pystyssä, onhan sen kivempi niin mennä. Välillä himmailin välillä laitoin sen menemään eteen(en kuitenkaan mitään kaahotusta vain aavistuksen reimaampaa) :D. Ei Nowa tehnyt pukkeja, tai no se yritti tehdä kaksi ilopukkia, mutta turhaan. Tunnen sen allani, kun se on aikomassa tehdä sen niin osaan jo varautua. No, kuitenkin laukkaukset meni hyvin. Nowa oli todella kiva !


Tämän jälkeen loppu ravasin ja kävelin. Hainkin siitä sitten Namin, äiti tuli samoihin aikoihin talliin, kun olin pistämässä Nowaa pois. Nyt Nowallakin on rintsikat, koska sillä on lavoista lähtenyt karvaa.
No siis, Namin pistin aavistuksen nopeammin kuntoon, kuin Nowan.  Namilla otin heti ohjat, koska se oli vähän tärreläänsä. Mutta sain sen melko heti rennoksi. Tein sen kanssa paljon voltteja, ja muuta missä sen pitää keskittyä. Suorilla se alkoi kiihdyttämään niin tein voltin. Tein myös voltin jossa se joutuu mennä ylämäkeen (ylämäki ei ole mikään suuri). Namikin oli tosi kiva. Keskittyi koko ajan hyvin ! =) Äiti oli saanut kaikki valmiiksi tallissa, kun menin sinne. Laitoin vain Namin pois ja tarhaan sitten lähdimme.
Namista ei ole nyt kuvia :(.
Okei, mutta moikka !
-Jassu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti