lauantai 18. helmikuuta 2012

Lunta on ja paaljon !


Morjens ! Unohdin eilen kirjoittaa, koska oli aika kiire. Eli kerronpa nyt. Tein ensin boksit, sitten hain Nowan ja aloin pistämään sitä kuntoon. Tavalliseen tapaani harjasin ponin ja pistin kaiken reeraan. No, sitten suuntasimme kentälle. Lunta oli tullut taas paljon joten jälkenikin oli peittynyt. Nowa pystyi taas kahlaamaan. Nowa meni tosi kivasti. Se oli rento ja kulki kauniisti :3. Menin pääty-ympyrällä ja taivuttelin vähäsen. Olin tyytyväinen Nowaan koska se meni laukassakin hyvin. Oli paljon mukavampi, kuin Torstaina.
Ratsastuksen jälkeen suuntasin talliin. Otin kamat pois, heitin loimet päälle ja takaisin tarhaan. Sitten hainkin Namin harjailin sitä, ja laitoin suitset päähän. Juoksutin sitä. Huomasi, että Namilla oli raskasta mennä, joutui tekemään töitä enemmän. No se on Namille parempi. Ehtisin juoksuttaa Namia 20min, kunnes äiti soitti, että tunnin päästä meidän kyyti tulee (olimme siis menossa katsomaan Jeskon Wanhoja, kun oli ilta show). No lopetin juoksutuksen, koska piti pussittaa heinät, laittaa vedet, ja kotona käydä suihkussa, syödä, valmistautua. Joten siinä tuli kiire. No laitoin ponin kanssa pois ja tarhaan. Pussitin heinät ja pistin vedet. Sitten soitin äitille, että hakee. Ja tästä jatkuisi eilinen päivä(tai no ilta), mutta en kerro siitä enempää.

Tänään tein taas ensin boksit ja sitten hain Nowan :D. Laitoin kuntoon ja menin kentälle. Ei se ollut ihan niin kiva kun eilen, mutta voi olla kun tuuli. Ravissa tein kunnon työskentelyä, laukassa annoinkin sen laukkailla ihan pitkänä, ja se sai venyttää itseään.. kovaa se ei kuitenkaan saanut mennä, vaikka kevyessä istunassa olinkin. No ratsastin joku 45min, ja lähdin kentältä. Tuli hieman huono olo.. tuli jo bokseja tehdessä. Voi olla, kun olen ollut kipeenä niin johtui siinä. Niinpä näin paremmaksi etten ratsasta Namia tuolla tuulessa, kun se oli jo sisällä syömässä päiväheiniä.
No pistin Nowan pois ja aloin pussittaa heiniä yms. No siinä tänänen päivä sitten oli :)! Nyt yritän venailla yhtä mun kaveria, koska hänellä kestää. No ei siitä enempää !

Okei, no moikka.. Hyväää hiihtolomaa ;) !
-Jassu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti