perjantai 6. huhtikuuta 2012

Hyppyjä 6.4

Hypättiin tänään molemilla. Hyppäsin ensin Namilla.  Nami oli ihan hyvä, välillä yritti lähteä, kuten videolta näette. Emme menneet korkeita. Ensin me tehtiin tota jumppasarjaa kaheksikossa, sitten mentiin tota vihreää ja siitä sarjaa. Väli oli sellainen, että siinä ei ollut tiettyjä askelija, siksi lähestyminen oli hankalempaa, mutta tulimme silti ihan hyvin. Ei se mikään haastava ollut.
 Nami toimi ihan hyvin, olihan se paljon parempi kuin tiistaina. Kaikki ei ole videolla, mutta lähes kaikki. Ei menty paljon. Vikaksi mentiin rataa, joka oli noin 80cm, ei mikään ylisuuri :D.

Tästä näät videon

Nowalla menin sen jälkeen. Menimme samat tehtävät Nowalla kuin Namillakin. Nowa oli tavalliseen tapaansa innokas. Se meni musta tosi hyvin, ei kyttäillyt ym. vaikka oli sokeripaloja. Taino kyllä se siinä ekan kerran kun tullaan pystylle vähän ihmetteli, mutta yli meni.
  Nowa ei oikein malttanut odottaa siihen innarille. No, mutta sitte ku oltiin tultu kaikki mitä videolla on niin tehtiin sokeripaloista rivi ja hypättiin se, koska nowa ihmetteli niitä. Mutta kyllä se yli meni ilman ongelmia :D

Tästä näät videon

Me ei mennäkkään Ratulle 14.4 koska meillä on hautajaiset. Niin me mennään 15.4 sitten Raisioon. Hypätään siellä 70cm ja 90cm. Ja no, Namista en tiedä pääseekö mukaan. Täytyy yrittää puhua äiti ympäri. Odotan jo innolla kisoja. Maanantaina olisi ollut Annan valkku, mutta kun yhet tyypit lainaa meijän koppia eikä kerkeä palauttaa sitä ennen sitä, niin ei me sitten mennä :).  Joskus toiste.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti