sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Kisat - Raisio 15.4


Mooi, tänään oli siis kisat joista jäi tosi hyvä mieli. Mentiin 70cm ja 90cm. Miellä ei ollut aikasta herätystä koska kisat alkoi vasta 11 ja oltiin vikassa ja tokavikassa luokassa. Herätys olisi ollut vasta 10, mutta miten mä voin herätä kisa aamuna 10? En mitenkään. Heräsin joskus kasin aikaan. Milja oli meillä yötä, koska se tuli kisahoitajaksi. Näette hänet yllä olevasta kuvasta.
Mentiin tallille joskus 20 vaille 11. Harjasin nowan kunnolla ja pistin loimen ja kulkkarit. Lähettiin joskus puol 12.

Kun tultiin niin siellä oli vielä puomiluokan viimeiset. Joten meillä ei kiirettä ollut :D. Käytiin maksamassa ja sitten tzekattiin tyyppei. Kuudenkympin alussa mentiin laittaa Nowaa kuntoon. Sitten oli rataan tutustuminen. Se oli aika helppo.ARvostelu oli muuten A.2.0 . Milja oli kuvannu sen 70cm tosi jännästi niin ei oo videota, mutta nowa oli kiva. Vähän kuumakalle. Itse tein mokan kun en kääntänyt tiukkaa tietä 4 vitos esteelle. Sijoituttiin kuitenkin, oltiin 5 :)!!


Nowa vähän sääsi palkintojen jaossa::)

Sen jälkeen olikin 90cm. Siinä arvostelu oli  AM5. Siinä oli sama rata. Sinne vain lisättiin sarja.  Joten en edes kävellyt rataa. Perusradan yritin mennä rauhallisesti ja isoilla teillä. Koska jos tiputan tai kiellän en pääse uusintaan. Nowa oli taas vähän kuumakalle ja vei mua, mutta kyllä me selvittiin ehjin nahoin. Testattiin muuten tänään ekan kerran delttoja kisoissa, hyvät oli.

90cm uusintakin meni ihan hyvin. Se oli kaikki samat 1-5 saakka. Siinä annoin Nowan vähän hanatella, mutta en kaahottanut (?).
3 esteelle se lähti kaukaa, näette sen videostakin kun meitsi vähän menee kaulalle, mutta se ei meidän menoa haitannut jatkettiin vaan loppuun. Ja tästä luokasta tulikin VOITTO ! :) Hyvin mielin mentiin palkintojen jakoon. Nowa oli ollut tosi kiva :)

Äitikin kattos ekaa kertaa livenä mun kisoja :D. Se on sellanen jännittäjä, että oikein ihmettelin. No, ei tässä muuta. Kun tultiin kotiin päästettiin Nowa syömään heiniä. Ahh, kamat oli ihanassa kunnossa alvan punasen hiekan jäljiltä :D. No kivat kisat oli, ei mitään valittamista.:)
MOIKKA!
-Jassu

14 kommenttia:

 1. jea voitit luokan jos oli viis lähtiää :D sulla on tommone automaattiponi

  VastaaPoista
 2. voitto se kuitenkin oli ;) nii sää sen selässä oon käyny ja ratsastanut?.. ja jos et nii mites sä sitten tiedät, miksei se sitten aina mee niinkun halutaa ? ;O

  VastaaPoista
 3. Must sä ratsastat toosi hyvin! Mist oot muuten kotosin taisiis oliko alvalle pitkä matka? Onnee! <3 (:

  VastaaPoista
 4. kiitoskiitos, olet ihana :) Ollaan lounais-suomesta, maskusta. Ei oo pitkä matka, joku 15min ? :D

  VastaaPoista
 5. Aijaaa no sit varmaan nään sut joskus kisoissa, ootko käyny esim keiramolla kisoissa? :D ja kui vanha oot?

  VastaaPoista
 6. Oon käynyt, ja tuun vielä käymäänki :) oon 13-vuotta.. vielä :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli oot kans -98? Anteeks nä mun kysymykset :D

   Poista
 7. Joo :) ei se mitää, parempi kysyy ettei jää epäselväks :)

  VastaaPoista
 8. Onnee teille, menitte hienosti :)

  VastaaPoista
 9. voi ku oot hyvä :)! minne kisoihi oot seuraavaks menos?

  VastaaPoista
 10. kui ette tuu raisioon? :)
  mitä aijot turus mennä ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska Nowalla olisi muuten monet kisat peräkkäin, ja kun se on vanha niin ei haluta rasittaa liikaa. Ja namilla pitäisi käydä jotkut seurakisat ennen. :)

   Turussa 90cm

   Poista