maanantai 2. huhtikuuta 2012

Vähän sunnuntaita ja tänäst
Moi. Heräsin sunnuntaina puoli kaheksan ja menin tallille puol ysin aikaan, ida olikin sielä jo (tietysti). No siinä ysin aikaan lähimme kunnes tuli mutkia matkaan. Nimittäin huomattiin, että rengas oli puhjennut noiden traikust, sitten haettiin meiltä traikku. Heh, pientä säätöä, mutta onneksi lähettiin ajoissa ;). No oltiin jossain kaksytvail kymmenen perillä. Ehittiin kattoa kasikymppiäkin, kunnes mentiin laittaa poni kunton. No Idan 90cm meni hyvin ja näi, mut vika tippus. Metrikin meni hyvin, 5 SIJA! uaua :D. Joo.. Mulla oli kiva päivä. Mutta oltiin vasta joskus viideltä (?) kotona. Katottiin kymppiäkin. Mutta aikaa meni enemmänkin siinä, että verkka oli sisällä.
 No joo, ei muuta tästä.

Tänään ratsastin kunnolla Nowan. Menin tunti Nowaa. Eka puoltuntia, se oli hirvee :D. Sääs koko ajan jotain ja ei keskittynyt. Sain sen sitten menemään loppu puol tuntia hyvin <=. Tehtiin vähän kaikkea. Pohkeen väistöjä, pysähdyksiä, peruutuksia, ja kaikkea että saataisin hepo kuuntelemaan. Huomenna meemme jotain puomeja ja kavaletteja.
Namia juoksutin tänään 25min, ja sitten päästin kentälle vapaaksi. Eli ihan hyvin liikutin. Huomenna Namillakin puomeja ja kavaletteja. Siitä tulee videota :).

no eimulla muuta moikka :D!
-Jassu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti