perjantai 11. toukokuuta 2012

Kuvia ja kisoihin valmistumista


Terrve, tänään on siis satanut, joka on todella ärsyttävää. Pääsin koulusta kello kolme, mentiin siitä suoraan Reunokselle ostamaan shamppoota poneille ja sellasta hännän putsaus ainetta, koska namilla on ihanassa kunnossa tuo häntä. Mukaan tarttui myös yksi pitkään kuolaamani satulahuopa ja korvahuput. Ne on mustat ja niissä on timantteja. Sen jälkeen mentiin hakemaan kiinalaista ruokaa, ja syötiin kotona kunnes mentiin tallille. Jesko tuli siis mun seruana tallille, ja idankin sattui olemaan/tulemaan samaan aikaan. Harjasin Nowan kunnolla, siksi siinä meni hirveästi aikaakin. Valitettavasti juuri kun pääsin kentälle alkoi satamaan vettä tosi kovaa. Siellä sitten kaatosateessa ratsastin. Ja sade loppui mukavasti kun olin lopettanut (y). Juuri sen ratsastuksen ajan piti sataa. Ida sitten räpsi pari kuvaa meistä :).


Jesko ratsasti siinä samaan aikaan Namin. Otin kaikki kamata kotiin, en kyllä putsannut kaikkia -laiskuus. Putsasin vain panssarin ja suitset ja suojat. Laitoin kamat koppiin ettei niitä tarvii aamulla laittaa, taikka sätää. Huomenna on herätys neljältä. Ihan mukavan aikasin. Täytyy mennä nukkumaan ajoissa, mun tuurilla en saa unta.
Namille pistän huomenna uudet korvahuput ja huovan. Nowalle perus vaaleenpunaista =). Tässä kuva huovasta ja hupuista.Noniin jospa mä tästä meen, moikka :) ! Hyviä viikonloppuja ja äitien päiviä teillekkin !
-Jassu

4 kommenttia:

 1. Onnea kisoihin, hieno toi uus huopa! :)

  VastaaPoista
 2. ihana toi huopa, minkä hintanen? :D ja ootpä nätti nois kuvis (: xd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, emmä ny muist :D nojoo tosi hehkee kauheen sateen jälkee :D

   Poista