tiistai 12. kesäkuuta 2012

Kisapostaus - onnistumisia ja epäonnistumisia


Heei, tähän kisamatkaan mahtui paljon onnistumisia ja epäonnistumisia. Epäonni valitettavasti alkoi aamulla. Olimme lähdössä kisoihin, ja auto oli ollut siinä sillain päällä, että valot ja radio kuului mutta auto ei kuitenkaan varsinaisesti ollut päällä. Kaverimme istui autossa odottamassa. No kun oltiin lähdössä yritimme käynnistää auton niin autosta oli se akku loppunut sen takia koska se oli ollut puoliksi päällä.
Siinä iski pikku panic, miten pääsemme kisoihin. No jesko käski ottaa ponit pois kopista, hän juoksi kotiin. (kotiin juoksee joku 10-5 min). Me työnsimme traileria syrjemään sillä välin, kun Jesko haki toisen auton. Onneksi toinen auto oli vähän sivumalla että saimme sen toisen siihen viereen. No kiinnitimme kopin toiseen autoon. Ponit koppiin ja lähöks.
Ei meille kiire tullut, olimme kuitenkin ajoissa kisapaikalla, onneksi olimme varannut matkaan aikaa.

Kisoissa meni hyvin. Lähdin 90 ekana. Verkkasin Namia siinä, kävi kävelemässä radan ja pari verkkaa ja radalle. Rata meni hyvin, parissa kohtaan otin sitä liikaa kiinni. Siksi uusinnan eka este tuli alas. Yhden esteen jälkeen pistinpohjetta vähän enemmän kiinni niin Nami lähti, no en saanut sitä tarpeeksi nopeasti kiinni niin tultiin vähän pyöreesti yhelle okserille niin tuli kielto. Namikin oli vähän sillai ' että mites näin nyt kävi' Tultiin sitten uudestaan ja puhtaasti loppurata. Oli ihan hyvä miele radan jälkeen, oisin kyllä voinut jättää kämmäilyni pois. Jälki-ilmoittauduttiin sitten Namin kanssa metriin.

Nami oli verkassa hyvä, yksi kielto tuli koska tuki suusta lähti. Mutta muuten hyvä. Radalla oli etenevä laukka ja paikat ousui enkä säätänyt kauheasti. Toka vika (arvostelu oli muuten A.2.0) este oli sama okseri kuin viime luokassa se mihin Nami kielsi. No nami lähti taas, enkä saanut sitä kiinni taaskaan joten kielto, sitten tulimme uudestaan, otin ponia liikaa kiinni ja se lähti sivulle ja tipuin. Tippuminen ei sattunut yhtään, nousin heti ylös ja hain namin. Olin kyllä pienessä shkoissa että suuttuuko äiti, en kanssa tiedä mistä toi tuli.
Metrin radan jälkeen olin kyllä super tyytyväinen, koska rata oli muuten super.
Tässä linkki namin ratoihin


tossa on kuvia sekaisin 90cm ja 100cm
Sitten Nowaan. Nowan kanssa menin myös metrin. Olin melkein heti Namin jälkeen tai mun oisi pitänyt olla jo kentällä kun nousin Nowan selkään, mutta sain verryttely aikaa. Verkkasin Nowaa siinä nopiaan ja sitten radalle. Ratsastimme aikaa. Otin heti aluksi kunnon laukan ja rata temmon.
Rata oli musta hyvä, tempo pysyi samana ja radassa ei käynit mitään ihmeellisiä kämmejä. Nowa kuunteli ohjeita hyvin. Tuli sieltä sitten 2 sija :) Olitn tyytyväinen metrin rataan.

Jälki-ilmoittauduimme 110cm, koska metri meni niin hyvin. Jännitin aika paljon sitä kymppiä, mutta kun menimme kävelemään rataa niin jännitys tasaantui, koska esteet näyttivät pieniltä, ei ne ollut niin korkeita kuin ajattelin.
Verkkailin Nowaa siinä, otimme hyviä hyppyjä alle verkassa joten ei verkattu kauheesti. Lähdin toisena kympissä, koska mua ennen oli pikkuponi. Jännitis siinä kohtaa aika paljon.
Rata kuitenkin meni tosi hyvin. Tässäkin otin heti hyvän rata temmon vaikka arvotelu olikin 367.1.
Tein pitkät tiet ja keskityin vain puhtaan saamiseen. Rata meni hyvin, ja pääsimme nolla tuloksella maaliin. Olin super tyytyväinen Nowaan, koska nowa oli tosi hieno. En sijoittunu, koska aikaa ratsastavat hevoset menivät tietenkin kärkipäähän :). Fiilis oli kyllä mahtava.
c emmi v

c emmi v

c emmi v

c emmi v

c emmi v

c emmi vTossa on kuvia sekaisetsi metristä ja kympistä :)

Yksi ruusuke tuli siis matkaan mukaan ja hyvä mieli =) No se on moro!
-Jassu

7 kommenttia:

 1. oho, ei ainakaa ollu esteet tapissaan =D

  VastaaPoista
 2. Heissan!

  Nyt on pakko kommentoida, ettet ole kysynyt multa lupaa kuvien kopioimiseen. Sivuillani nimen omaan lukee ETTEI KUVIA KOPIOIDA ILMAN LUPAA! Joten, tämä on rike, josta voin tehdä ilmoituksen.

  -Drinia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho..enhuomannut ;p tai sitten oletin että kuvassa oleva saa kopioida, joten kysyn nyt saanko laittaa nämä kuvat tänne vai poistanko ?

   Poista
  2. niin ja jos suostut antamaan kuvat käyttööni, saanko käyttää myös 110cm luokasta ponini kuvia ?

   Poista
  3. Juu siellä se lukee etusivulla + kansiossa. Syystä etten pidä että kuviani kopioidaan, en huvikseni tule kuvaamaan että kaikki saavat niitä vapaasti kopioida. Kulutanhan sentään omaa aikaani!

   Mutta tällä kertaa juu, mutta ensi kertoja ajatellen, kysy ensin! En sillä muuten vetäisi pultteja, mutta joo syitä on monia, joita en ala luettelamaan :)

   -Drinia

   Poista
  4. kyllä, menin myös uudestaan lukemaan ja huomasin tuon.. ps. lähetin sähköpostiakin, kun oletin ettet nähnyt tätä kommenttia. :)

   Poista
 3. Moi! Mun blogin vois linkittää ottamani kuvasarjan loppuun? http://pikafilmikamera.blogspot.fi

  -Emmi Veistonen

  VastaaPoista