keskiviikko 22. elokuuta 2012

Jyväskylä

Heissan, pääsen taas vähän päivittelemään. Mun kone on taas ehjä.. MUTTA siinä ei toimi netti -.-.. Joten nyt teen päivitystä jollain miniläppärillä joka just ja just toimii. No on ees jotain. Nowan jalka on siis ihan ok, se oli vain vähän turvonnut, siellä ei ollut mitään, koska ei se edes ontunut. Ell sanoi että voidaan mennä kisoihin. Olimme siis jyväskylässä, lähtö oli perjantai aamulla. Nami ja Nowa molemmat olivat siis mukana.
Matka meni aika sutjakasti. Paikan päällä saimme päättää mihin laitamme ponit, siellä olikin niitä karsinapaikkoja, joten laitoimme ponit sinne. Kaikki tollaiset ''yleiset'' kuvat on nyt tolla mun koneellan luulin että siellä toimii netti, mutta ei toimi joten en voi niitä kuvia näyttää. No kisa kuvia vain.
Perjantaina hyppäsin Namilla 90cm ja 100cm.
90cm meni todella hyvin, se oli A.2.0, joten ratsastin kunnolla aikaa. Nami meni hienosti jokaisen esteen yli, vikalle esteelle mietin, että otanko vähän kiinni, no pääsyin kuitenkin siihen etten ota, ja voihan se vika tippui. Ärsyttää sikana miksen mennyt ekan vaihtoehdon mukaan.. Olisimme voittanut! Kahdella sekunilla, mutta kun minä taas.. noh ei voi mitään :)

100cm, siinä meillä tipahti kaksi. Ensin toin Namin liian kovaa ja esteen alle, joten se tiputti sen, ja toisen se tiputti koska tulin liian hiljaa. Mutta rata oli muuten hyvä. Nami toimi tuolla Jyväskylässä hyvin, paremmin kuin missään muualla.
Nowalla menin 100cm silloin perjantaina. Nowa meni todella hyvin, mutta unohdin radan tai jätin yhden esteen välistä pois :D. Muuten  Nowakin oli super hyvä :)


Launtaina Namilal oli pelkkä metri. Rata meni hyvin, kunnes nami kielsi, se kielsi koska laukka kuoli kaarteessa. Nami kuitenkin hyppäsi todella hienosti ja laukka oli sellaista etevää ja pyörivää.

Nowalla taas oli se ponicup finaali. Nowa oli super hyvä! Yksi tippsui, koska Nowa otti pikku askeleen vielä ennen estettä, jos nowa ei olisi ottanut sitä paikka olisi ollu hyvä :). Olin kuitenkin super tyytyväinen. Eime päästy uusintaan, mutta ei sillä väliä !

Namilla oli Sunnuntaina pikkuponi cup finaali ja normimetri. Ekana oli se metri, Nami oli aika väsynyt/laiska verkassa. Sen laukka ei pyörinyt yhtähyvin kuin muina päivinä. En saanut liikkumaan kunnolla eteenpäin radalla. Joten perusradan vika putosi.

Sitten oli pikkuponi cup finaali. Nami oli edelleen lasika ja väsynyt. Yritin vain tzempata Namia. Nami suoriutui sen metrin puhtaasiti - jes eka puhdas metri :D. Sitten oli kympin uusinta. Nami oli väsynyt, joten tiesin ettei tätä varmasti puhtaasti mennä. Tiputimme kaksi. Olin varma ettei Nami kahden pudotuksen jälkeen enää ylitä yhtäkään estett' loppuradasta, mutta pikku nami poni tzemppasi koko kympin uusinnan loppuun:)!

Nowalla oli vielä 110cm :) Arvostelu oli A.2.0, rasastin Nowalla kunnolla aikaa, ja Nowa toimi super hyvin. Meni kaiken yli ja oli aivan mahtava! :) Sieltä tuli sitten voitto, rakas nowa :).
Katoimme vielä PoniGP'n ja sitten lähdimme kotiin.

Tää oli tälläi pika postaus, joten älkää välittkö.. älkääkä välittäkö noista kuvista ku ne o tollai, otin ne kännykällä.
-Jassu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti