keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Aika päivittää?

Moi, olisi taas aika päivtää blogia? Olen unohtanut koko blogin, en ole ollenkaan suonut aikaa blogille. On ollut liikaa tekemistä. Pakkohan on välillä päivittää. Sanon jo alkuun, Kalajoesta tulee postaus joskus, koska tein ns. videopostauksen koko reissusta :) Ja täytyy ensin siirtää videot toiselta koneelta tähän tms. Ja en ole vielä saanut aikaiseksi. Tämä on kyllä pakko kertoa, menin ekan kymppin Namin kanssa siellä! Tuli vain yksi pudotus!

Noniin jospa aloittaisin. Meillä oli Sannan valkut 29.8 Olin siellä Nowan kanssa. Nowa meni tosi hyvin. Menin ilman kannuksia, joten oli ehkä vähän pohkeen takana. Sain sen tosin pohkeen eteen loppuakohden.

Nami saikin viimeviikon lomaksi, koska sillä oli rokotusloma. Nowan kanssa menin normaalisti, kävin välillä maastossa, ja väänsin koulua. En kuitenkaan muista niistä paljon. Olin viikonloppuna kuvaamassa Turussa alue-kisoja.

Okei, kerronpa nyt eilisestä. Eilen hyppelimme vähän jumppaa. Nea ja Aida hyppäsi samaan aikaan kuin me :). Nowa oli todella rento ja kiva oloinen. Teimme aluksi maapuomi-ristikko tehtäviä. Sitten muutamaa linjaa, ja tämän jälkeen pientä rataa. Hyppelyiden jälkeen ratsastin Namin =) Nami oli tosi energinen, ja eteen päin menevä, aluksi poni oli vähän vasemman pohkeen takana, mutta sain sen paremmaksi loppua kohden =)

Okei, ei tässä muuta, moikka! :)
-Jassu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti