torstai 13. syyskuuta 2012

Hmm..

Heips! Mun piti postata Jannan valkuista, mutta niitä ei ollutkaan. Lähdettiin tyytyväisenä kohti ratua. Kun saavuttiin perille, ihmettelimme miksei kukaan ole tällä. Jesko katsoi nopeasti sähköpostit ja siellä olikin viesti että Jannan tallityöntekiä sairastui ja hän joutui jäämään tallille. Valmennuksiin olisi saanut mennä Jannalle, mutt eihän me oltaisi enään keritty. Joten tulimme kotiin ja aikosin hypätä pieniä molemilla.

Alkuverkkasin Nowaa tosi hyvin. Tein paljon voltteja ja ravasin joku 20 minuuttia. Tämän jälkeen laukkailin vähäsen, kunnes aloin tulemaan puomeja. Nowa oli hieman vahva, mutta sain istunalla rauhotettua sitä. Keskityin eniten omaan ratsastukseen. Keskityin siihen että käsi pysyy koko ajan alhaalla, vaikka maillaisia pidätteitä/käännöksiä tekisin. Ja että jalka olisi hyvin. Kiinni. Oikeastaan tämä ei tuottanut ongelmia. Koska kyllä se jalka pysyi kiinni ja käsi alhaalla,ja nowakin toimi paljon paremmin. Puomien jälkeen tulin kavaletteja ja kolmois sarjaa. Nowa tuli hynvin kaikille. Nostin esteitä lopuksi ehkä 90-100 kokoisiksi. Tarkoitus ei ollut mennä tätä korkeampaa. Harjoittelin paria käänöstä pystyillä. Nowa toimi hyvin. Loppuravasin ja -kävelin nowan hyvin. Suihkutin hänet ja pistin tarhaan.

Otin Namin sitten sisälle. Harjasin ponin hyvin ja varustin. Ajattelin pitkästä aikaa pistää kannukset hyppäykseen. (en ylensä käytä kotona)
Meninkin sitten kentälle, ja aloin alku verkkaamaan verkkasin joku 20minuuttia edelleen, mutta nyt laukkasin saman 20minuutin aikana. Menin tämän jälkeen puomeja ja kavaletteja. Menin lähes samoja tehtäviä kuin Nowalla. Nami toimi todella hyvin ja oli hyvin pohkeen edessä.
Kääntelin Namin kanssa paljon, ja sehän kääntyi!
Loppuravailin ja kävelin. Suihkutin Namin kanssa ja pistin sen tarhaan:)
Tänään teinkin kaiken näkösitä hauskaa. Verkkailin Nowan hyvin tarkoitus oli mennä vain paria puomia ja koulua, mutta sitten ilmestyi Nea. Hän tuli kentälle Aidan kanssa. Ja päätimme että pidetään kisat! Pidimme siis kisat, menimme puomeja kilpaa ja kääntelimme. Se oli todella hauskaa. Olin pukenut nowankin suloisiin varusteisiin (<-- VARUSTEURHEILIA)
Nowa tykkäsi, taisi Aidakin tykätä. Lopuksi vaihdoimme hetkeksi poneja, ja laukkasimme vähän ja loppuravasimme.

Namin kanssa menin todella rennosti. :) Tein kainen näköistä kivaa.
Tässä taisi olla tää postaus, huomenna ponit saa vapaapäivät, la kunnon liikutus ja su kisat! :)
Moroo
-Jassu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti