sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Tänään 9.9.2012

Heissan, oltiin tänään taas katsomassa Ypäjällä SM'ejä. Tällä kertaa menin Jeskon kanssa, tosin hengasin loppujen lopuksi Helmin ja Miran kanssa, ja Jesko Ellan kanssa. Menimme heti aamulla aikaisin. Halusimme nähdä ponit ainakin, mutta jäimme koko loppupäiväksi. Katselimme, söimme ja kävimme parilla kaupalla :) Mukaan tarttui satulahuopa, rusetit ja otsapanta.

Satulahupa maksoi 29,50e, rusetit 7,50 ja otsapanta 37,50e :) Itse tykkäsin todella paljon kaikista.
Ainiin tilasin Hööksiltä pari juttua, mutta ne selviää vasta kun tilaukset tulee. Nowan takajaloissa ei ollut enään lauantaina nestettä :)!

Kun olimme tullut kotiin Ypäjältä menin melko suoraa tallille. Koska kello alkoi olemaan jo viisi.
Hain Nowan tarhasta ja harjailin ponin ja varustin. Laitoin pari puomia, ja ajattelin mennä niitä. Nowa toimi todella hyvin. Oli jo alkuverkoista heti pohkeen edessä. Rento muutenkin. Alkukävelin muutama minuuttia, kunnes otin ohjat käteen ja aloin työstämään käynnnissä. Tämän jälkeen nostin ravin ja ravailin joku 20 minuuttia. Ravissa Nowa oli rento, annoin nälillä olla pitkässä muodossa, kunnes taas välillä vaadin ponin lyhyeksi. Laukassa Nowa vain parantui. Oli tosi kiva tuntea että nyt se pohje oikeasti menee läpi, poni kulkee suorana, ei tunge lapaa ulos tms. Sitten aloin menemään puomeja. Tein erillaisia käännökiä, lyhensin, pidensin tms. Laukkalin melko kauan, tosin aina välillä kävelin. Lopuksi ravalini, nowa ravasi todella rennosti, ja olin tosi tyytyväinen siihen ratsastuksen jälkeen.Heh, muokkailin vähän kuvia. Nowan ratsastuksen jälkeen laitoin sen kuivatus loimen kanssa takaisin tarhaan ja otin Namin. Päätin juoksuttaa Namin. Juoksutin Namia noin 15 minuuttia, kunnes otin juoksutus vermeet pois. Otin kaikista esteistä päällis puomit pois (Ida oli vissiin hypännyt) joten esteistä tuli jtn 40cm(?). No juoksin Namin vieressä ja hyppäsin, ja tein muutenkin kaikkea hauskaa maasta käsin. Nami todella tykkäsi. Otti kyllä koville juosta siellä (hyvä kunto!). Nami ei pudotellut näitä pikkuesteitä, mutta minä kompastelin niihin koko ajan. :D.
Tämän jälkeen menin talliin ja otin varusteet pois, laitoin takaisin tarhaan, otin myös Nowan kuivatusloimen pois.


Laatu (Y). Keskiviikkona on Jannan valmennus, menen sinne molemilla, joten siitä varmaan tulee postausta. Sunnuntaina on aluemestaruudet, hyppään sen Nowalla, meen myös 110cm. Namilla meen 90cm ja 100cm :).
Mutta moikka!
-Jassu

3 kommenttia:

 1. mä oisin ostanu ton otsapannan mut se on rikki ja se häiritsi mua nii paljo et jäi kauppaa :D t. perfektionisti ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rikki? AI tarkotatko sitä pientä kolhua siinä yhdessä pienessä timantissa? ;;)
   No onneks et ostanu ;;)!!!

   Poista