tiistai 6. marraskuuta 2012

Ellan pitämä tasaisentunti

Mooi :) Ella piti mulle tään koulutunnin, koska se osaa neuvoa mua tosi hyvin. Menin koulusta suoraan tallille (tai kävin kotona pikapikaa vaihtaa vaatteet), koska oli vähän kiire, ellan piti mennä autokouluun.
Pistin siinä Bennon sitten kuntoon ja menin kentälle. Kävelin pari kierrosta filtti päällä, sitten otin sen pois. Aloitimme taivuttelemalla, toiseen suntaan beni meni todella hyvin. Mutta kun vaihdoimme suuntaa Benno ei oikein rentoutunut, pisti aika paljon vastaan.
  Kun olimme kävellyt nousimme raviin, Benno meni taas toiseen suuntaan hyvin, mutta toiseen vastustleli. Sitten ella käsi ottaa kunnon tuen ulko-ohjasta ja puristaa ulkopohkeella hyvin, sisäohjan piti olla lähes löysä, ja se auttoi paljon, Beni rentoutui tosi hyvin, mutta jos yritin ottaa sisäohjaa enemmän käteen Benno nosti pään ylös, siksi oli parempi vain pitää sisäkäsi rentona, välillä sain johtaa, muttei muuta.
Toisessa kierroksessa samoja tehtäviä ja samanlaitte, Beni meni siinä super hyvin. Nostimme sitten laukan, Benno oli tosi rento. Pidin itse kädet todella rentoina. Sitten ella käski että purista reisillä ja jännitä vatsalihakset eli siis oli tarkoitus lyhentää, mutta kädet eivät saaneet ehdä mitään. Ei mennyt kuin yksi askel ja Benno oli ihan lyhyessä laukassa, ohjat vain roikkui ja vatsalihkaset ja reidet teki töitä, Beni meni ihan super, en voi käsittää että sain sen noin hyvin lyhentämään, varsinkin kun tämä oli se 'huonompi' suunta. Tosin huonompi suunta johtuu siitä että en käytä ulkopohjetta yhtä hyvin kuin toisessa kierroksessa.. Se oli hieno tunne, toiseen suuntaan se meni myös hyvin.  Sitten loppuravasin ja Benno oli super. :) Vähän tiivistetty teksti.


Laitoin Benin sitten pois, otin Nowan ja pistin kuntoon. Menin Nowalla ilmansatulaa ja riimulla, oli vähän kiire, koska tallilla oli vähän muita juttuja niin yritin olla pois tieltä :) Nowan kanssa tein kaikkia perusjuttuja.. Nowa tkkäsi, kun oli vähän tälläista erillaista. Sitten laitoin Nowankin pois, annoin poneille puurot ja lähdin tallilta :))

-Jassu

3 kommenttia:

  1. Kiva sattuma, nimittäin munki ton uuden hepan yks lempinimist on Beni (;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sulle on post-it tunnustus!:: iidaponit.blogspot.com käy katsomassa koska tää on mun lempiblogi!!

      Poista