perjantai 2. marraskuuta 2012

Uudet tuulet puhaltaa

Jep, eli uudet tuulet puhaltaa :) Tässä on nyt parin viikon sisällä tapahtunut kaikkea. Yksi iloinen asia, yksi surettava asia :)
1. Ostimme Benin (Park Benjamin) :))
2. Nami lähtee ylläpitoon jollekkin :(((((((((
Hihsissä äiti puhui niitä näitä muuten vaan benin omistajan äidin kanssa, koska tunsimme omistajat entuudestaan. Sitten tämä perheen äiti mainitsi Benin olevan myynnissä, no ei asiaa jatkettu pidempään, koska ei ollut tarkoitusta mitään ponia ostaa. Äiti kuitenkin maanantaina Hihsin jälkeen alkoi pohtimaan beniä ja innostuikin kovasti että voisi puhella iskälle jos vaikka voisimme mennä kokeilemaan beniä.
  Iskä suostui Beniin ja äiti soittikin perheen äidille. (en halua nimiä kertoa, vaikka tietäisittekin ne :))
Sovimme kokeilun torstaille. Tuskin maltoin tätä päivää odottaa, päätös oli kuitenkin varmaa meni beni miten tahansa ottaisimme tämän :). Benin kokeilu meni erinomaisesti, Beni toimi todella hyvin ja meillä synkkasi saman tien. Koeratsastuksen jälkeen ilmoitimmekin että ostamme benin :)! Sovittiin että kun nuo menevät kisoihin Ypäjälle ottavat Benin mukaan ja me otamme ypäjältä benin. Eli reilu viikko koe ratsastuksesta.
 Tänään koitti se päivä kun beni tuli meille, haimme benin. Juttelimme omistajien kanssa, otimme kamoja jne. Sitten oli lähtö kotiin =) Matka tuntui ikuisuudelta vaikkei se sitä ole. Kun saavuimme kävelytin beniä ja pistin karsinaan. Beni oli vähän ihmeissän että missä hän on, mutta tyytyväisenä söi ja touhusi. Kaikki on tapahtunut niin nopeasti etten voi uskoa että ostimme benin!! :) Olen tietysti super iloinen :)

Mutta omat huonot puolet tälläkin on. Koska nyt kun ostimme benin minulla olisi kolme ponia. Jostain olisi luovuttava. Kilpailemisen kannalta päätimme antaa namin ylläpitoon, missään nimessä Namia ei kuitenkaan myydä, namia ei vain voi myydä <3. Namia tulee kokeilemaan eräs tyttö huomenna lauantaina. Toivon että hän menisi hyvin ja että tulisi toimeen namin kanssa.
  Isoin syy on kuitenkin se että mulla ei millään riittäisi aika kolmen ponin kanssa, ja jos nami pääsee hyväänylläpitokotiin jossa sen kanssa treenataan ja kilpaillaan niin se pysyy tyytyväisenä:)! Hyvä ylläpito koti on tärkein, ja ymmärtävä, koska nami on vähän omalaatuinen :)
Nami lähti tänään Laitilaan, siellä missä olivat Nowan kanssa kesälläkin, ei nami ollut moksiskaan!:)
Voi nami on niin söpö <3. Huomenna tuleekin jännä päivä, kokeilia ja eka ratsastus Bennolla kotona:)
Mut moikka :)!
-Jassu

2 kommenttia: