lauantai 4. toukokuuta 2013

Namin näkemistä

Moi! Tänään näin pitkästä aikaa Namin. Herättiin kuudelta ja seittemältä lähettiin ajamaan kohti Kauhajokea. Matka meni hyvin ja yllättävän nopeasti. Paikalle saavuttua oli ihana nähdä Nami söpöliini. Krista olikin 80cm sen kanssa jo hypännyt, mutta mä ja Jesko autettiin sitä  90cm verkassa. Eka tehtiin Namilla siletään sitten kävin kävelee Kristan kanssa radan. No en nyt jaksa selitellä verkasta tms, koska ei tää mikään Kristan ja Namin blogi oo :D. Mua vaa jäi ärsyttämään, koska Krista ja Nami hylättiin sen takia, että Krista hyppäsi 1 esteen 2 kertaa, mutta sen sai tulla verkka esteenä, jos ei halunnut hypätä niin heti kun tuli sisään piti moikata eikä Krista moikannut joten se oli järjestäjien vika, koska Krista luuli saaneensa hypätä. Noh ei voi mitään, mua alko vaan ärsyttää koska Nami meni niin hyvin. No hyvä rata oli pääasia (Krista ja Nami sai mennä sen kuitenkin loppuun, tuomarit vaan vasta kun toka vaihe alkoi nii kerto).
  Sen jälkeen sitten halittiin Namia vaan. Sitten Krista kävi laittamassa sen pois ja juteltiin mukavia. Näin myös Inkan ja Saanan tuolla reissulla. Mutta me lähettiinki jo 12 aikaa kohti kotia, koska matkaa oli sen verran ja omat ponit piti liikuttaa.Bennon menin tänään hyvin sileellä, ratsastin sen rennoksi. Aluksi se oli tosi laiska, sain oikeesti ratsastaa sitä kannuksella, että se alkoi liikkumaan hyvin. Voi olla, että nyt se oli joko väsyneempi tai tuli herkemmin takaisin eilisen treenin jälkeen. Alku verkkailun jälkeen aloin menemään Bennolla sellasta puomi-kavalettiväärinpäin-puomi-kavaletti -puomi juttua. Aluksi se oli lyhyt väli, sitten pidensin ja pidensin sitä koko ajan. Benno rentoutui hyvin. Ku oon alkanu vähä treenaa Bennon kanssa sitä, että se käyttäisi selkäänsä paremmin ja nyt on jo aika hyvin Benno muuttunut. En tiedä tuleeko siitä koskaan pyöreesti hyppäävää, mutta käyttäis ees vähän selkää. Kun olin muutaman kerran tätä linja hommaa mennyt loppu ravasin ponin. Benno oli kyllä koko ajan tosi rento. Yhessä kohtaa aattelin, että nyt se on sairas ja väsyny ku se ei oo villi, mutta ku otin raipa hetkeks kätee nii se jo innostus, heitin sen sit heti pois.Nowalla menin tänään maastoon. Olin tunnin lenkillä, kävin paljon eri paikoissa ja kiipeilin vähän. Nowa tykkäsi ihan hirveesti. Tein myös kestolaukka jaksoja. Nowa oli ihan innoissaan, se vaan niin tykkää maastoilla. Se olikin lenkin jälkeen ihan hikinen. Tosin se olisi jaksanut vielä painaa menemään vaikka kuinka kauan.
-Jassu

4 kommenttia:

 1. Meetsä olleenkaa Benillä normaalilla nivelellä tai kolmipalalla vai meetsä aina tolla pelhamilla? Ja onks sulla aina martingaali ja pansssari ku meet? =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meen normaalilla kuolaimilla, mutta nyt on vähän jäänyt pelhamit, koska se käyttää itseään paremmin ja nopeammin niiden kanssa. mut kyl mä meen normaaleilla. Enkä käytä panssaria ja martsarii ku meen normaalisti sileellä :) Nyt ku hyppäsin vähä niin siks :)

   Poista
  2. okei :) kiva ku vastasit :) mikä pelham toi muuten on? Voisitko laittaa kuvaa tai jotain? :)

   Poista
  3. http://www.ratsutarvike.fi/shop/images/pelham.jpg no niinku tollai, mutta vielä ihan lyhyellä varrella. Ne on niinku baby pelhamit jossa on kumi nivel. :)

   Poista