maanantai 1. heinäkuuta 2013

Kotona - ilman ponia

Moi! Nyt olen kotiutunut ruotsista, tänään tulin ja tänään ne kolmeviikkoa tuliki täyteen. Benno joutui jäämään ruotsiin klinikalle. Siellä se on hyvässä hoidossa. Sillä on vissiin joku tulehdus kropassa joka ilmenee silmänkautta. Eläinlääkärit lupasivat tehdä kaikkensa, että Benno saa pitää silmänsä. Hengenvaaraa ei ole, mutta silmän Benno voi menettää. Tällä hetkellä Bennon silmä on ommeltu kiinni, ettei sinne pääse valoa. Lääkketä annetaan myös. Bennolle syötettiin eka paljon läkkeitä kun epäiltiin sen olevan joku silmätulehdus mutta se olikin jotain paljon pahempaa. Onneksi tämä sillai tapahtui Ruotsissa, koska siellä se on oikeiden spesialstien hoidossa. Siellä on lääketiede niin paljon edempänä. Sen aikaa kun en voinut Bennoa mennä ratsastelin sadun ja sebben heppoja ja menin myös PM kisoihin mukaan. Siellä Benno olisi saanut olla :(, mutta ei ole pikkuinen kunnossa. Miks just Benno, ei hän oo mitää tollast ansainnu hänen pitäis olla terve ja kirmailla vaan :/ No toivottavasti se tulee kuntoon.

Nowa voi kuitenkin hyvin ja paksusti :D. Aattelin mennä sillä hyppäämään viikonloppuna 90cm ja 100cm Jannelle aluekisoihin B), Nowa sais mennä vähän pienempää. Koska sit tulee taas rankka putki.

Mut toi toi Ruotsi kyl ikimuistoinen reissu parhaassa seurassa <3! kuvia tulee myöhemmin
-jassu

6 kommenttia:

  1. Voi Bennoa, toivottavasti saa pitää silmänsä ja tulee kuntoon!! :(

    VastaaPoista
  2. EIII, ihan sairaan huono juttu toi mitä bennolle on käyny, mutta onneks se on hyvässä hoidossa ja toivotaan että tulee kuntoon ja saa pitää silmänsä.. mut pidän peukkui et benno parantuis pian! ja vitsit ku ette päässy pm:iin :(

    VastaaPoista
  3. Ikimuistonen reissu... Tosiaanki !!;)

    VastaaPoista