maanantai 29. heinäkuuta 2013

Sea Horse Week 2013


Moi! Nyt tulee postausa Hangon Sea Horse Weekistä. Hyppäsin kolmena päivänä. Keskiviikko, torstai ja perjantai. Menin 100cm,110cm,110cm. Keskiviikkona saavuimme hyvissä ajoin paikalle. Etsimme Nowan jaba paikan ja laitoimme kamat. Sitten pistin ponin kuntoon.
Metrin rata oli aika helppo. Nowa tuntui verkassa hyvältä, joten en halunnut kauheesti sitä verkata. Radalla se tuntui myös hyvältä, mutta sitten tui sarjan b-osalla puomi. Aluksi ihmettelin puomia, koska sillä oli hyvä paikka ja tempo, mutta radan jälkeen huomasin, että sillä tulee etujalasta verta, no huuhtelimme sen ja kylmäsimme. Ihmettelin mistä tää haava tuli, mutta justku Nowa lähtee hyppäämään sarjan a osaa se potkaise takajalalla etujalkaan jonka takia se b-osalla jättää etujalan alas, ehkä se kirpaisi hetken. Huomasin tämän videolta. Olin kuitenkin tyytyväinen, koska rata oli muuten todella hyvä. Tosin ärsytti, koska en päässyt toiseen vaiheeseen :D.
 Tän jälkeen vietiin Nowa pois ja annettiin herkkuja. Loppu päivä vain katseltiin kisoja.

Torstaina oli vuorossa 110cm. Se oli A.2.0. Nowa tuntui verkassa tosi hyvältä, mtuta alin vähän nypläämään sitä radalla. Siks itulikin yksi puomi koska toin sen ihan epätasapainossa kakkos okserille. Mutta sen jälkeen muistin taas miten Nowaa pitää ratsastaa ja rata sujuikin hyvin. Nowa otti tosi hienoja hyppyjä. Taas loppu päivä käveltiin ja katseltiin kisoja, ja käytiin vähän shoppailemassa.
Perjantaina oli aamulla mulla se 110cm luokka. Siinä Nowa tuntui tosi hyvältä ja kaikki paikat osu ja rytmi oli hyvä. Mutta vaikka tulin Nowan kanssa hyvällä temmolla ja poni oli ylhäällä niin se otti taas sarjan b-osan alas. Sillä ei tullu kiire siellä sarjavälissä eikä mitään enkä tiedä miksi se tiputti sen. Se harmitti vähän, koska se otti niin makeita hyppyjä ja koska nyt en itse tehnyt virhettä. Mutta Nowa on silti paras niin ei sillä ole mitään väliä! :)

Kympin jälkeen katoimme gp'n, ja sitten lähimme. Kotona ratsastin Benskun joka oli tosi hyvä :)


Tänään oli muuten estetreenit, Benno hyppäs tosi hyvin ja oli ihan normaali, vaikka tehtiin kaikenlaisia kiemuroita tms :)
-Jassu

6 kommenttia:

 1. Miks Bennolla on toi maski?

  Omalla hevosellani käytetään tuon tapaista aina ulkona kun sen silmässä on sairaus jonka takia valo ja tuuli saa sen kipeytymään niin siksi kyselen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska bennolla meni se silmä niin eläinääkärit suosittelivat nyt pitämään sitä mahdollisimman usein kun kaikki on vasta parantumisillaa ettei tuu mitään pöpöjä:)

   Poista
 2. Onks noi uudet bootsit ja huopa ;) kuo hienot!! :D
  -Nea

  VastaaPoista