torstai 28. heinäkuuta 2011

Kisapostaus : Kake 27.7

Eilen mulla oli kisat, mutta en jaksanut päivittää koska oltiin vasta puoli yheltätoista kotona. Ja oli ollu tavallaan rankka päivä, että väsytti. No me hypättiin Nowan kanssa se 70cm. Nowa oli hieman kuuma, ja yhdessä kaarteessakin se liukastui. Se kuumus yhen okserin jälkeen ja sitten melkein heti piti kääntää, enkä ottanut tarpeeksi kiinni, niin jalat vähän luisti. Sitten hyppäsin loppu radan ilman toista jalustinta. Mutta hyvä, että  oon mennyt ilman jalustimia ja ilman satulaa niin tasapaino oli hyvä. Paikatki oli mitä oli, mutta se oli vähän sellanen 'täysillä vaan'. Sitten en oikassu yhestä kohtaa vssn kiersin niin siinä meni aika paljon aikaa. Oltiin toisia jotka ei sijoittunut. Mutta Nowa liukastui ja me kierettiin nii silti meillä oli melkein sama aika ku sillä joka sijoittui. Miettikääs jos ei oltais liukastuttu ja kieretty. Viimisellä sijoittujalla oli aika 27.26 ja mun aika oli 27.53. Mut mulla oli sellanen olo että olisin sijottunut,.

Siihen ysikymppiin me sitten jälki-ilmoittauduttiin. Se meni ihan sika hyvin. Siinä oli sama rata, kun tossa seiskakympissä. Siinä ei ratsastettu yhtään aikaa eikä mitään. Nomppu taas kuumus siin okseris joka oli viiminen perus radas, mutta otin kunnolla kiinni, koska viime luokassa liukastui nii en halunnut että taas. Mutta oltiin taas toisia jotka ei sijoittunut. Mutta nyt oli taas melkein sama aika kuin viimisellä sijoittuneella, eikä ratsastettu yhtään eteenpäin. Jos oltai ees vähän ratsastettu eteen niin oltais oltu sijoilla.


Tossa oli molemmat radat. Kuten huomasitte.
Tänään oisi pitänyt olla koulutunti, mutta äiti ei antanu mennä, koska ukkosti ja salamoi, ja satoi. TYHMÄÄ, no mä kylläkin pelkään salamoita, mutta ei nyt salamoi. Sataa vain kaatamalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti