tiistai 19. heinäkuuta 2011

Riimullaratsastusta

Ihan ensin tein Nowan boxin. Sitten ratsastin Nompun tänään riimulla, koska en jaksanut säätää .. ja nomppukin saa mennä vähän rennommin. Alun perin mun piti ratsastaa ilman satulaa kouluväännöt, mutta sitten kun oltiin äitin kanssa oltu shoppailemassa, niin ajattelin no mitä turhaan. Mäkin menen lomalle huomenna, sinne espanjaan, niin Nowa sai yhden rennonpäivän. Ja huomenna on vp, koska Nowa ei oo varmaan kahteen vikkoon (ellei yli) saanu vapaapäivää. Mutta en mä sitä oo myöskään niin rankasti ratsastanut.

Kävelin sen kanssa hieman ja ja sitten ravailin. Pian nostinkin laukan. En tosiaankaan laukannut paljon, mutta laukkausta tuli aika paljon. Yhdessä suunassa olin just ottammassa käyntiin laukasta, niin se riimunarun solmuun tehty puoli aukesi! :--D  Sitten mä sanoin Nompulle vaan hoou, kun ylensä otan ulko-ohjalla takaisin, mutta kun se lähti irti niin ei voinut. No sain mä sen pysähtymään, reisien voima auttoi myös tässä. Onneksi Nowa kuuntelee hyvin, niin ei tarvitse olla edes suitsia, kun hän menee nätisti. Pitkillä suorilla mentiin kiitolaukkaa, ja kurveihin hidastttiin. Se oli hauskaa, huomasin Nowastakin että se nautti, kun sai tehdä vähän muutakin, kuin vain niitä perus juttuja. Vaikka tää ilmansatulaa meno onkin erillaista, mutta tää on vielä erillaisempaa. :)

Sain hieman otettua iPhonen etukameralla kuvattua. Eli videoa tulossa, mutta se on siinä samassa kohdassa, koska ei ollut ketään kuvaamassa.


Laatu ei ole niin hyvä, koska otin ETUkameralla. Jos olisin ottanu taka niin olisi ollut paljon parempi (HD laatu).

Nompun ratsastuksen jälkeen otin Namin sisälle ja aloin harjaamaan sitä. Käytävällä se puhisi ja ihmetteli jotain mutta en tiiä mitä :D Se kattos ihan selvästi jotain, mutta emmää mitään tietenkään huomannut. Se oli kyllä huvittavan näköistä, kun se 'nyökkäili' päällä sillai jännästi. No harjailun jälkeen menin taas juoksuttamaan sitä riimusta. Ei se tarvii suitsii, niin ei turhaan pistetä.Mun piti vielä jäädä pelleilemään Namin kanssa, mutta sitten yksi Karkki tuli ratsastamaan sitä Idan ponia, niin en viittiny jäädä hypyttämään namia ym.
Pistin sen siis tarhaan.  Ja tästä meni välilyönti rikki tai siis se ei   toimi kunolla pitää sillai kunnolla painaa. Siis iha yht äkkii, täs meni ku kirjotin tätä. No  jatketaas.. ajattelin auttaa jeskoa niin, että teen myös Namin karsinan. No tein sen ja vaihdoin vedet, ulkoakin. Muuten uudet tolpat tuli :)) JEIIII Päästään hyppii ratoi kotona, ja ne on ihanan kevyet, ku ne vanhat puiset.

No  mutt' sitku olin tehny kaiken niin lähdin pyörällä kotio päin.. :) Ja nyt ootanhuomista, vaikka kohta on huominen.3minpäästä, koska kello on 23.57

Mut joomoiii!:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti