sunnuntai 21. elokuuta 2011

Dressage

Moii:)! Tänään ratsastin pelkästään Namin, koska Nowa on sillä lomalla. Päätin kerrnakin vaihtaa huovat, ja pistää namin oikein 'hienoksi'. Huopaa me ei kauheesti vaihdeta koska siinä huovassa on karva kiinni, ja nami tarvitsee karvaa, niin se on kätevä. No kuitenkin tänään pistin sellaisen vaaleanpunaisien huovan. Itselläkin oli tollanen Lila paita joka meni huovan ja jalustimien kanssa hyvin. Pistin myös taas Namille buutsit. Ja sitten laitoin Namille Nowan, oikeasti Namin, koulusuitset. Koska ne jeskon Dionin suitset on niin ravokkaat ja niistä pitää pitää tosi hyvä huoli niin en jaksa aina putsata niitä satulasampoolla ym.
No kuitenkin asiaan. Nami oli tosi kiva kun menin koulua. Se anto hyvin periksi ja toimi muutenkin hyvin. En ymärrä itekkään miten se oli niin kiva. Aluksi se vähän oli vastaan, mutta sitten yht äkkiä, se laittoi kaulansa alas, ja piti sen siellä! Nami oli rento muutenkin. Se käytti takajalkojaan ja kantoi itseään. Sitä oli kiva ratsastaa. Mun kaveri soitti mulle kesken ratsastuksen, ja sanoi, että tois omenoita, niin sitten he toivat ja Nami ja nowa sai kaksi pussilista. No toi oli cvaan tollanen väli kohtaus sitten taas jatkoin ratsastamista. Annoin ponille hetkeksi pitkät ohjat, kunnes nostin laukan. Siinäkin nami rentoutus hyvin. Oli aika kuuma päivä..

No kuitenkin sitten kun olin ratsastanut, niin Nami oli ihan märkä. :) Kävelin sen kanssa kauan, ja sitten otin kamat pois ja suihkutuksee. Sitte tarhaan. Menin tekee boxit, täytin vedet ym. Sitten kun olin tehnyt kaiken, nii annoin heille ihan sikana omenoita. TOSI TOSI tosi paljon. ♥

J0o no moiii :)
-Jassu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti