lauantai 13. elokuuta 2011

kisahoitaja again

Tänään olin siis Idan kisahoitajan Niinisalossa. Ida teki letit ilalla valmiiksi jo, ja laitoimme myös kamat valmiiksi. Koska oli mutenkin aikainen herätys niin ei ainakaan tarvitsisi herätä vielä aikaisemmin pistämään kamoja. No ilalla katsoimme yhen leffan ja sitten menimme koisimaan. Meillä oli herätys 5.30 .. heitimme vaan vaatteet päälle ja menimme talille. Annettiin mössöt kaikille, mutta ei muita ruokia. Ne ne sai kun Jessica teki aamutallin. Harjasimme nopiaan ponit ja siitä sitten aika pian koppiin. Sitten olikin kolmen tunnin ajomatka edessä.

Matkaa ei voisi sanoa tylsäksi.. koska autossa ei toiminut ilmastointi tai toden näköisesti me blondit ei osattu käyttää sitä :D niin meidän piti pitää ikkunaa auki. Koska ikkunat meni huuruun ja ei nähty mitään. Ikkunan aukiolo esti huuruun menemisen. Mulla ja Idalla oli kyllä pikkasen kylmä. Olimme peiton sisässä ja kalisimme. Aamu oli aika viileä, aika todella viileä. Matka Niinisaloon meni hyvin. Pääsimme melko nopeasti perille. Yhden kerran Navigaattori näytti millainen oli porin keskusta ja takasin samalle tielle mistä olimme tulleet. Navigaattorit (Y). Ei mua se kylmyys sillai haitannut, koska musta on ennemin liian kylmä kun liian kuuma autossa. Muuten tulee paha olo.

Joskus ysiltä olimme Niinisalossa. Menimme maksamaan lähtömaksut, kävimme vesassa ja odotimme rata piirrustuksia. Halusimme nähdä onko normi 80 ja tyyli cup 80 sama rata, ja nii oli. Menimme sitten hakemaan poneja. Laitoimme ne kuntoon ym. Siinä oli ensin 70cm joka alkoi 10.00.. se oli eka luokka, mutta siinä oli vain kymmenen lähtiää.  Kävelytimme niitä hetken, sitten kuitenkin pian verkkaan. Ida lähti jo toisena. Minä jäin kävelyttämään Eetua joten en tiedä mitä verkassa meni. Mulla meni kuitenkin Eetun kävelytys iha sillai ku pitääki.

Sitten kun oli Idan vuoro menin tielle taas kävelemään, jotta Pepe ei näkisi meitä. En siis nähnyt Idan suoritusta. Tai kyllähän ne kertoi mulle. Tyyli cup 80 oli siitä suoraan perään, että siihen ei tutustuttu erikseen. Tyyli cup 80 meni Idalla ja eetulla hyvin.. tais voittaa sen. Ja luokassa ei voittanut mutta oli tokia, mutta siis tyyli cupin voitti. Sitten meni hyypiö siinä sitten vielä, kunnes tuli 90. Siihen noi peruutti Pepen lähdön, mutt Eetulla meni. Ei tullu niin kiirus. Se 90cmkin meni hyvin. Siinä Idalla ja Eetulla oli hyvä vauhti ja kaikee muuta :). Ida sijottus 7.

Meijän piti jäädä kattoo metrii muttei jaksettu. Oli ollu kuumapäivä. Ja näin ja sit oli vielä pitkä koti matka. Niin sitten nokkakohti kotia. Matka meni jotenkin hitaammin kotiin päin. Okei pysähdeltiin mut kuitenkin. Ensi mentii kauppaa sit 30min annettiin kuskin nukkuu.Mut ei muuten. Oon nyt vähän kipee.. mut en tiiä tuliko se vaa siit ku ne ikkunat oli auki. Kurkku sattuu. No toivotaan, että huomenna on parempi. Vastahan mä olin kipee.. No kuitenkin sitten kun oltiin tultu talille menin heti juoksuttaa Namin. En juoksuttanu taaskaan kauan, mutta sattus kurkku paljo nii ei jaksanut. Laitoin Namin sitte tarhaan, ku noi teki iltatallin. Nii ne tekee vähä myöhemmin sen et ponit saa olla kauemmin ulkona. Annoin tarhaan poneille herkkuja ja sitten soitin äitin hakee.

Ja yks kiva uutinen tuli myös, tai noi ei ota Pepee mukaan saloon, niin mä pääsisin Nowan kanssa. Ei vaan tiecetä mitkä luokat mentäis.. tai ainaki 80.. mut siellä ei oo ysikymppii vaan 95.. niin sitte ei tiedetä ku ajateltiin ettei mentäis 70.. äitille 95 oli okoo tai se ite ehdotti. Koska ei sellä välttistä kaikki oo.. ja e ollaan kotoon kuitenki menty paljon niitä :) no katotaan nytten :) ei haluta kiirehtii :)

Tuli vähä kuvaton ja lyhyt postaus.. päivällä en kerenny ottaa kuvii..
-Jassu

3 kommenttia:

  1. Menkää vaan se 95 :) Ei se 5senttii tossa korkeudessa vielä mitään tee :)

    VastaaPoista
  2. mä luulin et siit tuli lyhjyt!! :D:D:D mut ei tulukkaa :pp mut kuvaton tuli :( sustakaan ei oltu julkastu kuvii niin en voinu niitäkään lisätä :D
    milka, nii me ajateltiin :)

    VastaaPoista