tiistai 2. elokuuta 2011

Koulutunti

Tänään mulla oli koulu tunti, se oli 11-12. Olin Namilla siellä, ekaa kertaa Namilla koulutunilla.
Nami meni ihan sika hyvin. Aluksi me tehtiin sellaist että kenttä puolitettiin ja mentiin niinku ymyprällä tavallaan ja siellä sisällä tehnään kaksi volttia. No mennään voltille ja puolessa välissä pysähdytään. Ja sitten taas käyntiin ja voltti loppuun. Tehtiin sitä, mutta sen jälkeen tehtiin niin, että tehtiin sitä samaa ravissa. Mutta ennen volttia laskettiin käyntiin ja tehtiin puoli volttia ja sitten pysähdys ja suoraan raviin.
Sekin meni hyvin. Maijakin tykkäs Namista, se sanos että Nami on varmaan iki liikkuja kun se jaksaa koko ajan olla skarppina. Ja Maija sanosi että Nami on kuuliaisempi ku Nomppu. Nowa ei koskaan oikein jaksa keskittyä koulu tuneilla ja se vänkää vastaan :D.

En osaa selittää kunolla miten sen jälkeen tehtiin, mutta mulla on videoita josta näette.
Joo nyt on tullut aika paljon Nami postauksia, mutta Nowa on saanut vähän Lomaa. Koska tässä kuussa on monet kisat tiedossa. 10.8 olisi Sanna Backlundin valmennus jos mulle kyyti onnistuu - toden näköisesti ei :(. Ei mulla oo mihinkään mitään.. joosori.. No nin kitenkin 6.8 ois siellä mynämäessä kisat, menisin ne 70 ja 80.

No Kun mä kerta alotin selittämään, nii äiti sanos, että jos Nami menee yhtä hyvin kun se  on nyt menny niin saan mennä senkaa kisoihin jossain kohtaa. Sit pääsen Nowalla ja Namilla <3Sit käyn molempien kaa valkuis jaja viel ku jesko saa ajokortin ens maaliskuus niin sitten päästään joka kisoihin ja valkkuihin. Ku se suoritaa sen tarikku kortin samalla. Tidididi.. odotan ens kautta =). Koska tällä kaudella en tuu pääsemään moniin kisoihin, ku tää käusi loppuukin koht.. tai no koht ja koht. Onneks ypäjä kuitenkin pitää aina keskiviikko kisoi!

Me ajateltiin myös, että siin helmi/tammikuus Nowa sais vähän vapaata ja mentäis Namin kanssa harkkakisoihin. Ku suoritan sen aluelupa kokeen ens kaudeks niin päästään aluekisoihin. Ku Namin kanssa on sitte hyvä saada harkka/seura kisoi alle. Nii sitten päästään alue kisoihin.
Ja talvella me suunittellaan niinku kisakalenteria jo valmiiksi, niin jesko saa töist vapaaks. Kesätöistä siis. Mut joo me mennään ainakin Ypäjän Kisaviikoille, Pony Eventtiin, Messilä Derbyyn ja kaikkiin tälläsiin :). Mutta noit me mennään ainakin Nowalla, en tiiä mennäänkö Namilla, kai.
Mut sitte on kivaa kun on kyyti joka paikkaan ku nytten ei oo. Harmittaa vähän ku ei pääse kisoihin eikä valkkuihin. Mut oon kyl ihan tyytyväinen, että mulla on noin ihana poni ylläpidossa ja noin ihana poni omistukses. Ja kylmä ymmärrän et se on raskasta kuljettaa, ku äitikin on kuljettanut jeskoo joka paikkaan niin monta vuotta, että väsymys iskee. Ja iskällä on töitä ja se on nikken kisa reissuil mukaan nii ei sekään voi tuoda mut ei sekään haittaa. Ne kuitenkin maksaa kaiken ym. Nii on kiva et ne kuitenkin on harrastukses mukana, koska äitikin on heppa ihmisii. No iskä ei niin, mut se luulee et se tietää kaiken :D.

No joo nyt selitin taas turhaan jo, no kuitenkin. Ei mulla muuta MOIiii

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti