maanantai 8. elokuuta 2011

Kouluvääntöä kotona

Tänään menin Nowalla koulua. Eilen Sunnuntaina se sai sellaisen 'juokse kentällä' -päivän. Koska olimme rippijuhlissa niin sitten se sai juoksenella hetkisen. No kuitenkin siitä tänäsestä.
Laitoin Nowalle punasetkorvahuput ja ruskean satulahuovan. Sain joululahjaksi Nowalle ne korvahuput, enkä ole käyttäny niitä niin tulee ainakin välillä käyttöön.

Aluksi kävelin sen kanssa taivuttelin ja tein paljon voltteja. Alkuverkoissa tunsin jo, että se oli hyvä pohkeelle, mutta suusta se vähän vänkäsi. No ei muutakun voltteja ja sitä taivuttelua. Kävelin aika kauan ennen kuin nostin ravin. Ravissa tein lähes samoja juttuja. Mutta tein voltejja sillai että tein vaikka kaksvolttii peräkanaan, että se on koko ajan taivutuksessa ja sitten suoralle hellitys ja taputus. Siinä Nowa rentoutus aika paljon.

Raivailinkin aika paljon. vaihtelin suuntia ja tein niitä volteja. Nostin sitten laukan. Laukkailin siellä ja tein volteja. Laukassa Nowa alkoi kunolla rentoutua. Laukkailin jonkun aikaa, vaihtelin usein suuntoja.

No kun olin Nowan ratsastanut, niin loppuraveissa Nowa oli ihana. Se oli suusta pehmeä ja jalalle hyvä.
Ahh ♥ :) No loppukävelyt kävelin siinä 'tiellä', tai siinä jossa idan pihan piki menevätie on.. ei siitä kulje autoja koska se on niitten pihalla sillai jännästi. Sitten menin tarhaan kävelemään myös. Jesko juoksutti sillä välin Namia. 

Puhuttiin vähän äitin kanssa, että jos Nowa menisi joku viikonloppu Laitilaan lomalle. Pahus kun en aikasemmin ehdottanut, niin oisi tossa keski kesällä voinut mennä. Laitilassa on ihana maalais talli jossa on 5-6 heppaa jotka ovat kaikki tuttujen. Siellä meidän shettis asustelee. Laitilassa olisi ihanat maastot, uittopaikka ja kaikkea kivaa :) Kun Nowa ei täällä pääse maastoon niin siellä sitten. Nyt Tanjalla on alkanut työt joten ei tiedetäpäästäänkö sinne, no mutta kai. Pitäkää peukkuja :D.

No kuvia ei valitettavasti ollut, joten tää postaus oli tässä !

-Jassu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti