sunnuntai 14. elokuuta 2011

Menoa ja meininkiä .. kipeänä

Tänään käytiin siis lääkärissä. Ja joo mulla oli taas angiina, valitettavasti.  Mulla oli ollut se silloin kun aloitin blogin ja nyt se iski takaisin. Nyt ei ole kuitenkaan yhtään niin paha, koska ei ole kuumetta tms. Ei vaan ole pystynyt nielemään, nyt kuitenkin sain lääkekuurin. 1tabletti vanukaaseen sekoitettuna aamulla ja illalla. En ratsastanut täänään, mutta Jesko ratsasti Nowan ja mä kävelytin namia. Huomenna olisi ollut tunti mutten voi mennä ja Idalla olisi ollut kampaaja pian tunnin jälkeen ja olisi tullut säätöä yms niin peruutettiin tunti. Huomenna Nowalla on vp.
No kerron kuitenkin tästä päivästä.


Menimme Jeskon kanssa joskus seiskan/puol seiskan maissa talille. Otimme heti ponit ja aloimme harjaamaan. Äiti oli tehnyt aamulla karsinat, joten niitä ei tarvinnut murehtia. Jesko lyhensi namin etu-harjaa, koska se toinen oli niin pitkä. Kuvasta näettekin millainen tuli.

Jesko ratsasti Nowan kolmipaloilla. Jesko sano, että Nowa oli ärsyttävä. No joo Nowa osaa olla.  Kolmipaloilla se tunkee kieleä ulos ja yrittää saada sitä kuolainten päälle, mutta kuolaimet ovat vähän kireämällä ettei se saa. Nami oli senkin edestä kiva, mä vaan kääntelin sitä ja käskin sen menee sellasii mini esteit ja juoksin vierellä. Eikä se ees välittänyt yhtään. Käveltiin niitten tarhassa ja tein kaiken näköistä hauskaa. Noe i ole kauheesti kerottavaa, kun ei tehty talillap aljon mitään. Kun oltiin vähän aikaa, sen verran, että jesko ridas.

Jesko NowaKeskiviikkona olis ne Salon kisat. Mennään hyppämään sinne 80cm ja 95cm. Tässä tuleekin, sitten mun eka 95. No ei se mua yhtään jännitä, iloisin mielin vaan. Halun hamstrata ruusukkeita. Molemmista voisi tulla voitto.. tai ainakin jokunen ruusuke :). Nyt on hyvä, kun mennään noi luokat, niin ei tarvitsisi tulla mun luokkaan aikasemmin ,kun Ida ja Eetu hyppää kanssa noi. Ja kun me mennään niitten kyydissä. Salossa on vielä hyvä kun siellä on  hyvä pohjakin. 

No, mutta kuitenkin ei mulla ole nyt paljon muuta asiaa. Moikka ! :)
-Jassu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti