sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Alvaa, esteitä ja koulua

Moii, taas on vähän aikaa kun oon postannut, mutta nyt mulla on paljon kuvia, että tulee hyvä postaus. Kerron nyt viimeisistä kolmesta päivästä (pe,la,su). Koska pidemmältä en jaksa alkaa selittää :D.

No Perjantaina oli Maijan koulutunti, menin siihen Namilla. Aluksi väänneltiin sitä ja näin. Aloin sitä pikkuhiljaa saamaan hyvin kun mentiin sellaista kaheksikkoa, mutta kaikki käänteet oli suoria. Mentiin sitä ravissa ja käynissä. Jokaisella lyhyellä sivulla, joka oli aidan vieressä piti tehdä pysähdys ja siitä raviin ja voltti(tai jotain sinne päin). Ne meni namin kanssa hyvin. Annettiin sitten hetkeksi pitkät ohajt, mutta kun otettiin ohajt käteen Nami oli taas ihan tyhjä suusta yms. No alettiin taas taivuttelee. Sitte yht'äkkii se meni niiiiiin hyvi :) Ku laukkailtiin yms. se kuunteli pohjetta, sen naama oli rennosti alhaalla, ja se olii muutenkin tosi rento ja hyvä. Maijakin sanoi, että sillä on hieno laukka. Ravissakin se meni hyvin ja näin. En jaksa nyt kauheesti kertoo kouluvalkusta, kun siitä ei ollut kuvia.

Lauantaina, mun piti hypätä Namilla ja Nowalla.. no Namin kanssa ei mennyt niin hyvin, koska perjantaina olin mennyt nukkumaan neljält, koska oli Rossun synttärit... Olin vähän väsyny ja näin..

No kuitenkin en jaksa tostakaan selittää.. en saanu ollenkaa Nowalla ratsastaa, tai siis sain mutten hypätä, koska mulle ja jeskolle tuli riita. ja näin, no mutta nyt sunnuntaihin.Sunnuntai(tänään) oli tosi hyvä päivä. Ensin kymmeneltä menin kuvaamaan Alvan alue kisoja. Tolla vanhalla kameralla, kuvasin joukkeacappiin asti, kunnes akku loppui. Tossa on nii huono akku. No kuitenkin päivä siellä meni hyvin.. olin joskus vähän pääl kolme kotona. Yllätykseksi iskä oli ostanut mulle ja sille yhteisen kameran, oikee sellasen hienon.. :pp Siinä oli IIIIISO putki ja kaikkee :D Kuva tulee vielä. Se oli myös tosi kallis.. mua vähä pelotti ku se oli nii kallis.. se oli putkenkaa 2000e. Joo että sillai, nyt sit tulee ainaki hyvii kuvii. Siinä oli videokuvaus toiminto ymsyms.
No pian sen jälkeen mentiin talille ja katsu kuvaili. Ensin ratsastin Nowan. Hypättiin kaiken näköistä. Aluksi mentiin ristikkoa sillai kaheksikolla. ja aina kun meni esteelle ponin piti olla suorana ja sen jälkeen.Nowa ei oikein odottanut tohon ristikolle aina.. Nowa ei tykkää mennä pienessä laukassa, koska hän kuumakalle:). No ton jälkeen mentiin sellasta, että mentiin linja  se väli oli joku neljä laukka-askelta, sitten mun piti lyhentää Nowa viiteen ja se oli hankalaa, taino hankalaa ja hankalaa, mutta kun Nowa ei tykkää mennä pienesti niin sitä piti jo aikasin alkaa lyhentää. No sen jälkeen tultiin taas niin että venytettiin se kolmeen.

linja oli tästä

tähän


Sen jälkeen mentiin jotain pikku rataa, meni tosi hyvin :)  Nowa oli niin hyvä, esteet oli joku metri>>
Oijjoi Nowaa  ♥


Sen jälkeen alettiin pikku hiljaa nostaa korkeutta. Mentiin pysty-sarja-pysty vino linja -okseri.Täb jälkeen loppu ravasin ja jesko pisti sillä aikaa namii kuntoon. Kävelytin Nowan vielä ja menin ratsastamaan Namia. Jesko halusi pistää Nowan pois, joten aloin jo ratsastamaan Namia. Alkuverkat yritin ratsastaa kuin ratsastaisin koulua, niin jesko neuvoi. Mutta Nami oli täpinöissään, ettei se onnistunut.jesko laski esteitä :)


No Namin kanssa verkattiin sitä samaa kun Nowan kanssa, mutta kun meillä oli se linja ja ristikolta pääsi siihen linjan molempiin esteihin, heinäpaaliin ja vaaleanpunaiseen, niin hypättiin ne vielä siihen lisäksi, ja aina vaihdettiin suuntaa. Sitä oli kiva mennä :)Sen jälkeen mentiin sitä linjaa, ensin piti mennä normaalisit neljällä, ja sitten venyttää kolmelle ja sitten lyhentää viidelle. Ja kaikki niinku peräkanaan. No neljälle oli tietty iha iisipiis, ja olihan se kolmekin, mutta viiteen lyhentämisessä tuli taas vähän ongelmii, koska eise namin kanssakaan oo helppoa lyhentää, vaikka se onkin pikku poni. No sain parin kerran jälkeen sitten sen :)


Noo kuitenkin, sen jälkeen tultiin vähän rataa ja näin, ja yhessä kohtaa tippusin vaaleanpunaiselle pystylle kun alotin rataa ?, koska nami kielsi, mutta oma moka matkusin vaan ja nami ajatteli, että jos ei ole pakko mennä niin ei sitten. No Tipahdin jaloilleni joten ei sattunut mitään. No tulin uudestaan ja olin oikein murr ja ratsastin sitä. Sitten mentiin hienosti yli :). Nami oli kiva, välillä nami alkoi menemään kiito laukkaa, vaikka oli jo seuraava este, mutta sain kuitenkin menty koko radan vaikka nami välillä meni kiito laukkaa.. kun nami on aika vahva sitten kun se lähtee. Nami on kun shettis, kun se lähtee:D pää sillai jännäst ja näi. Oon tyytyväinen. Nami meni niin hyvin ja kaikkee mentiin joku kaks eri rataa :).
No siinä sitten. Raija lähtee arban kanssa tallilta, vähän lähemmäs hänen kotiaan. No ei mulla muuta moikkaaaaaaaaaa:)

ps.enlukenuläpijotenk-virheitä on
pps. alvan kuvia miljoona.kuvat.fi ssä.. tulee huomenna maanantaina

2 kommenttia: