perjantai 16. syyskuuta 2011

Hieman jumppaa


Moi! Mites teillä menee? Mulla menee hyvin, oon yksin kotona, ja katoin äksen BB.tä, ja nyt ajattelin alkaa tekee tätä postausta, ettei tulis iha tylsää. No tänään 'jumppasin' Nowan kanssa. Tai menin agilitya. Menin ensin ihan koula, ennen kuin hyppäsin. Idea ei sillai kuitenkan ollu hypätä rankasti vaan ihan kevyesti ennen kisoja, koska hypättii viimeks kaksviikkoo sit. Nii on se välil vähä hyvä hypätä :D.

No Nowa oli tosi rauhallinen. Koska ensin menin sellasa kavalettia ympyrässä. Ja Nowa odotti hyvin, eikä kaahottanut. Menin sitä muutaman kerran molempiin suuntaan. Sitte sen jälkeen kävelin jonkun aikaan, kunnes aloin menee innari sarjaa. Se oli sellanen, että Nowan piti vähän venyttää.. eli ristikko-pikkupysty-toinepikky pysty-yks venyvä askel isomalle ristikolle ja siitä yks venyvä askel okserille joka oli joku 60cm?

Kuvat voivat olla epätarkkoja, kun Jesko vähän sääs sen kameran kaa. Ja ku iskällä oli uus kamera:)
No Mut toi innari sarja meni hyvi :) Sen jälkee menin pari kertaa kavaletin ja loppuravit->pois.¨

Sen jälkeen aloin pistää Namia kuntoon, ja Jeskokin lähti kotia kohti. Jäin Idan kanssa tallille. Menin pyörällä niin ei tarvinnu kävellä.

Namin ratsastin 20min, koska en jaksanut mennä kauempaa. Kello oli muutenkin puol kasi, ku alotin Namilla ratsastksen. No Nami meni ihan kivasti mite nyt sen menin :D. No silläkin hyppäsi pari kertaa pienen kavaletin.

No homenna tulee taas postaus tais olla tässä, ku ei mulla oikeen oo mitään muuta sanottavaa :)
-Moikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti