tiistai 4. lokakuuta 2011

4.10.2011

MoiiHeiii
Noniin siis kerronpa nytten tänäisestä. No mentiin melko heti kun pääsin koulusta talliin (kello oli joku 5 koska käytii äitinkanssa kirjastossa ja tarjoustalos). Minulla oli kylläkin tänään vain yksi ratsastettava, koska Jesko ratsasti Namin + hyppäsi :). Kun senkin tekee hyvää hypätä sillä Namilla välillä ihan kunnolla. Jesko alkoi rakentamaan esteitä ja minä kilttinä pistin Namin kuntoon Jeskoa varten. Jesko laittoi vain saappaat&kannukset&kypärän. No heti sen jälkeen menin pistämään Nowaa kuntoon ja äitikin tuli. Menin Nowalla ilmansatulaa joten ei kauan kestänyt. No mutta kuitenkin, Jesko hyppäsi vielä hetken. Joten ehtisin ottaa pari kuvaa. Juoksentelin Nowan kanssa siellä että saadaan kuvia :)
Siinä on kuvia vähän :)  No sitten Jesko loppuravasi yms. Mutta minä ja ida leikittiinkin hippaa, sitten kun ida tuli pepen kanssa kentälle. Juostiin ponien kanssa karkuun. Se oli kylläki ihan vähän aikaa kesken eränen. No mutta perjantaina ajotaan pitää kunnon leikki tunti. =) Hihiii
   No kuitenkin siihen miten ratsastin Nowan. Menin vain ravia ympäri kenttää yms. Sitten menin laukka puomeja, tein kaikkea hauskaa Nowan kanssa. Eilen Nowa oli ihan tyhmeliini :( Hän vain pelkäsi kaikkea eikä keskittynyt yhtään , mutta onneksi tänään hän oli kiva :). Noh, sain Jeskon ottamaan pari kuvaakin.


Noin tuossa vähän kuvia =) No, mutta ei kai mulla ole muuta..
MOIIII
-Jassu
ps. tää blogger sekoileee! >:(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti