tiistai 18. lokakuuta 2011

Nowa kulki oikein päin !

                                                                            MOI
Hehheh, on taas jäänyt pari päivää päivittämättä, mutta kun on koulu niin ei kerkeä. Onneksi kuitenkin tulee syysloma ja täksvärkki, oonkin kotona huomenna siivoamassa. No mutta jos menisin asiaan.
Siis maanantaina menin Nowan ihan rennosti. Testasin mennä niillä normikuolaimilla ja sellailaa apuohjilla, mitä ei kuitenkaan oteta ite käteen. Ja näin. No luulin laittaneeni ne oikein, mutta en eikä ne edes hyödyttänyt, koska ne ollut oiken. Vaikka musta se meni niin hyvin (Y). Ylensä menee paremmin kun luulee siin :D.

  Tiistaina Nowalla oli vp. Siksi ratsastinkin Namin oikein hyvin. Ja se meni niiin rennosti ja kaulakaarella. ♥ Se oli ihana, ku se oikein keskitty ja vaan teki töitä.
    No mutta jos mentäisiin tänäseen. Oli kauhee tuuuli !! Ei kiva, no äiti toi mut tallille ja aloinkin heti pistämään Nowaa kuntoon. Oli jo vähän pimeetä, menin joskus viidenmaissa. No menin taas Normaaleilla kuolaimilla, ja nyt kokeilin pistää ne apuohjat oikein. Ja kaipa pistinkin.
    Nowa meni NIIIIN hyvin. Siinä kun olin jo ratsastelut jonkin aikaa, niin se oikein rentoutus ja käytti selkää ja venytti jalkoja. Se oli suusstakin rento. Kyllä ne autto ne apuhommat. Musta tuntuu, että kun se joutuu vähän keskittymään niin se rentoutuu siitä, koska jos ei olisi ollut niitä ohjia niin se olisi pää ylhäällä mennyt kiitolaukkaa, koska tuuli ja yms. Voi nowa rakas on paras ♥ !
Tossa ei mennyt niin hyvin, koska alkuraveista :) Mutta kuitenkin. Namilla oli irtojuoksutus päivä, koska se muutenkin vähän pomppi.. ja tuuli ja oli ihan pilkkopimeetä ja on nytkin.. :D  Vaikka kentälle sai valot, mutta.. :D
No ei mulla muuta varmaan, tuli tälläne lyhyt, mutta mOI!
-Jassu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti