torstai 13. lokakuuta 2011

Sannan valmennus 11.10.'11
Moii, tultiin tiistaina niin myöhään niin en ehtinyt kirjoittaa. Mutta siis pääsin koulusta neljältä, joten söin ja lähdettiin Jessican kanssa tallille. Aloin pistämään ponia kuntoon ja harjamaan siis. Jesko pisti kamoja valmiiksi. Siinä vähän yli viisi katsu ja Anniina tulikin. Laitettiin Nowa koppiin ja kohti kotimäkeä. Ja siis menin sittenkin Nowalla, koska on ne kisatkin, ja halusin mennä sillä :)
    Oltiin jossain kuuden maissa kotimäessä. Jätettiin ponit autoon vielä hetkeksi, kun huomattiin, että meitä ennen oli vielä tunti. Oli näköjään vähän venähtäny koska meidän tunnin piti alkaa puol seiska, mutta ei se haitannut. Katottiin siinä noin puol tuntii sitä tuntia, ja sitten mentiin pistää ponei kuntoon katsun kanssa. Nowalla oli päällä satula, suitset, martingaalit, vereduksen ruskeet etusuojat, eskadronin ruskeat takasuojat, vaaleanpunainen huopa..JA satulavyö.
         Aluksi mentiin ässäkiemurassa puomi ravissa ja voltti, sitten suoraan ja nostettii laukka ja keski halkaisijalla oli ohut pysty ja sitten esteen päällä vaihettiin suunta ja laskettiin raviin mentiin puomille ja voltti.. niinku ässä kiemuraa.
sitten tultiin tota mitä videossa. Kaikki meni hyvin. =) Ehkä hieman otin liikaa kiinni, mutta otan paljon kiinni, koska se sillon salossa kielsi, niin yritän pitää nokkaa ylhäällä, mutta sitten himmaan liikaa. Mut ajateltiin mennä ens treeneihin isoissa renkissa, ku nyt oli pienissä. Niin ja mulla oli jeskon vasara kannukset, jotka oli hyvät. Nowa ei ollut ihan pohkeen edessä, mutta niillä pystyin auttaa asiaa. Jesko kuvasi tossa vikassa ton lopunki, että kuulen mitä sanna puhuu =)
Nyt ratsastin Nowaa tarkkana, ettei kieltäsi, eikä kieltänyt. Oon nyt vaa Jeskon treeneis ratsastanut vähä lepsusti, ja nowaakin kuitenkin mitää ratsastaa noin näpäkästi, niin kuin Namiakin. Musta valkut meni hyvin. Ja nyt mulla oli parempi tsemppi päällä, ku jeskon tunneilla, se voi johtuu siitä ku jesko on mun sisko. Oispa sannan toiset treenit jo <3 =) Mutta joo mulla on laitilassa 15.10 kisat, meen 80cm ja 90 cm =) TOivottavasti menee hyvin.. Juu mutta niin en nyt jaksa selitellä paljo.. moikkA!
-Jassu
ps sori tää tuli ni myähää ku video kesti ladata yli tunti ja jätin se lataa eikä siltikää ladannu yäl ja näi..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti