tiistai 15. marraskuuta 2011

Mä rakastan.. .. Nowaa !


Heipsun! Näin ensin kerron, että Novan ruokamäärää lisättiin hän saa 2litraa pony raicingii aamuin ja illoin. Koska Nowa on laihtunut!  No joo, mutta ehkä menisin asiaan, ehdin rupatella myöhemmin.
No pääsin koulusta aikaisin 13.15. Jesko pääsi kahdelta, hän ei ehtinyt aamulla ratsastaa Namia niin tuli munkaa samaan aikaan. Menin kävellen vähän ennen jeskoa. Menin tekemään Nowan boksin yms, jesko sai tehä namin :).
     Sitten kun olin saanu karsinat tehty ja vedet vaihettua jesko jo tulikin. Otin Nowan tarhasta ja aloin harjailee. Jesko teki namin boksia. Ihan normisti harjailin yms :D.
Kentällä kävelin hyvät alkukäynnit. Aloin sitten taivuttelemaan ja rentouttamaan, Nowa oli kyllä aluksi eri mieltä. Ei halunnut rentoutua, tai mennä muutenkaan nätisiti. Kuitenkin se antoi periksi ja rentoutuikin oikein kunnolla. Se pärski ja kulki mukavasti. Ravailin aika paljon, koska toiseen suuntaan se meni nätisi, mutta toiseen se taas keksi ettei hän voi kulkea nätisti, pitää mennä pää pilvissä.
Tossa kierroksessa vähän kesti, enkä saanut sitä ihan kunnolla läpi, mutta jotenkin.

Laukkailin molempiin suuntiin ja menin laukkapuomeja. Laukassa Nowa rentoutui myös hyvin.
Ja taas se toinen suunta, mutta laukassa se kyllä rentoutui hyvin siihen suuntaan!
 Olin kyllä tyytyväinen ponnyyn. Hieno,hieno Nowa !
Jeski räpsi pari kuvaa ja mäkin hänestä.

Menimme sitten pistämään ponit pois. Jesko otti vielä kuvia tallissa.  Jätimme ponit sisään, ulkona on niin viileä.. hrr.Juu! Mutta niin, ei ole oikein muuta.  Tähän päivään liittyen.

Nyt muuta
No me todennäköisesti päästään sinne Laitilaan hyppämään. Sitten 6.12 on kisat, Merjan Tallilla, kysytään iskältä, että toisko se meijät kisoihin - tai siis mut ja nowan. Siellä ois mulle ja Nowalle 70cm ja 90cm. .. Noh iskä ei oo viel tulli kotii.
 No eikai muuta, Moikkiiis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti