keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Sannan valmennus 29.11.'11

Terve ! Eli mulla oli eilen Sannan valkku, josta en ollut teille kertonut, YLLÄTYS! Noh päätän nyt sitten tehdä oikaseen tämän päivityksen ennen kuin lähden. Sanoinpa näin lakuun, että Nowa ei oo hullu koskaan sannan valkuissa. Tai kotona se saattaa kaahottaaa ja kisoissa, mutta ei valkuissa.. outoa. Noh oli se kuitenkin vahva ja tuntui ettei se keskittynyt. Itekkin jäin ottamaan välillä liikaa suusta, koska se oli tosi vahva.
  Noh kuitenkin, valmennus alkoin varttia vaille kuusi, se oli vartti pmyöhässä ois pitäny alkaa puolelta, mutta ihan sama:)! Aluksi verkattiin ymsyms. Sitten tultin sellasta kääntö hommaa, tässä kuva. Tai no aluksi mentiin isolla ympyrällä kahta puomia jotka oli eri päissä. Sen jälkeen mentiin vähän kaarroksia. Eli mentiin ässää, välillä tässä päädyssä olevassa puomissa käännettiin tiukka karre ja vaihettiin suntaa.. teen nopeasti kuvan :

(Noi missä on ''ympyrät'' on ns. tolppii , et erottaa mikä o este ja mikä puomi :D) Eli tollasta tultiin. Ja harjoteltiin kääntöä ja ponin hallintaa. Tultiin molemmista suunnista.

Sitten tultiin niitä ratoja mitä videolla näkyy. En oikeen muista mite ne tultiin joten en voi piirtää :D. No Nowa meni hyvin, ei aina keskittynyt, ja yhessä kohtaa tiputti koska otin aika plajon kiinni. Ja nyt, kun se ei ollu mikään villi niin ei se ehkä tarvinnut niin paljon sitä kiinni ottoa. On se, kyllä kumma kun ei se oo yhtää niin villi tuolla. Painoi se kädelle kyllä kauheesti.. auts :(. No ei se mittää :D En ehi enään paljon selitellä. Ei menty mitään sioo kuten huomasitte, aika paljon tollasta tarkkaa homma vaan.. ja kuten tiedätte Nowa ei tykkää niistä (syy : ei jaksa keskittyy). :D Siksi se aina välillä hyppi puomien yli. Tuossa ei ollut kahta ihan viimistä juttua, koska jesko olevinansa kuvasi, mutta kuvaus ei ollu päällä. Ne vikat meni hyvin. Mun kädet oli rauhassa ja ratsastuskin oli ihan siistiä. Ja juu no ei mittää muuta moi!
-Jassu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti