lauantai 3. joulukuuta 2011

3.12 parempia uutisia jo !


Heips :) ! Nyt onkin jotain iloisempaa kerrottavaa Nowan osalta. Jalka oli hyvässä kunnossa, se ei ollut enään lämmin tai turvonnu. Eilen suihkutin jalkaa 15min, ja jesko kävi tänään aamulla kylmäämässä ja se sai eilenkin kävellä niin hän oli hyvässä kunnossa.
 Kuitenkin, heti kun mentiin talliin niin laitettiin jää pussi, kymmeneksi minuutiksi.
Meillä oli muuten koirat mukana tallilla. Ja mä oon kipee =( Angiina taaaas.. Okei, mun kannattaa mennä asiaan :D No keksin, että mennään lenkille ponien kanssa maastoon, ja otetaan koiratkin. No me lähdettiin taluttaen sinne. Ensin, ku mentiin hetken aikaa asfaltilla, niin piti kantaa koiria ja pitää poneja jotka oli pörhöllään niin oli se aika säätöä :D Onneksi päästiin sitten siihen pammontielle ja kaikki oli ihan ok. Ponit tykkäs, kun oltiin vähän maastoilee, ku ei ne pääse ylensä. Aijotaan mennä joku päivä oikeen selästä käsin. Noh tässä vähin kuvia.. mentiin siis  Maskun ratsutilalle ja takas.. aikaa ei ollu paljon.


Ja kun tultiin takaisin, niin tuija ja raimo esitteli nowan uuden tarhan! Taino uuden ja uuden, se oli se ihan vanha, mutta ne oli isontanu sitä, koska pisti uusa tolppia, niin päättivät ''lainata'' namin tarhast vähän. Koska namilla on iso tarha. Nowa oli ihan tohkeissaan isommasta=)!

Sitten lähettiinki kotiin. Kylmäsin Nowan jalan vielä, mutta sitten. Ja nyt illalla jesko kävi tekees iltatallin ja kylmäsi nowan jalan.  Kun mä tulin kotiin niin lähettiin äitin kanssa pulssiin, tän angiinan takii. Äiti ja iskä oli hakee nikkee jostai karting leiri/treeni jutus.
 Voisin keksii joulukuun kunniaks jottai erikoista? Talli esittely, kysymyspostaus mikä vaan ehdotusta?
ps. pari koirakuvaa :
-Jassu

4 kommenttia:

  1. Kerro toki teijän tallista ja sen ympäristöstä! :)

    VastaaPoista
  2. onks teil oma talli? jos ei ni sun kanttis varmaa kysyy tallin omistajalta lupa...

    VastaaPoista
  3. Ei ole oma :D juu enköhän mä oo miettiny nää kaikki asiat ? :) kyllä mä ny tiiän, kysyn kyllä :D vielä en oo vaan varma teenkö ;)

    VastaaPoista