maanantai 19. joulukuuta 2011

Ehkä hieman turha postaus ?
jtn random kuvii, ei tältä päivältä :)
 HEI ! Nyt ei tule mitään erityisen kiinnostavaa postattavaa, koska poneilla on tänään ansaittu vp. No kerronpa nyt, äiti on nyt ihan innoissaan, kun me oltiin ponijen kanssa maastossa. Kun ei saatu mennä ja mentiin ns. salaa, kerrotiin se kuitenkin. Äitiltä täytyy tehdä muutamia asioita salaa ennen kuin se antaa tehdä ne !  Mutta nyt ainakin äiti oli todella tyytyväinen.
Hän siis ehdottikin jo, jos menisin ensi kesänä molempien ponien kanssa Tanjalle laitilaan. Olen tästä aikasemmin kertonutkin, mutta se oli silloin vähän epävarmaa ja äiti ei ollut silloin ehdottanut sitä itse.
Siispä voisin valaista teitä vielä enemmän.
 Äitin sisko Tanja asuu laitilassa, hänellä on oma talli, ja kenttä ja koira ja kaikkea muuta :). Hän asuu maalla. Talo on itse tehty ja juuri vamistunut, sitä ennen hänellä oli vähän vanhempi talli joka ei ollut heidän tekemä vaan vanhojen omistajien.  No Tanjan kenttä on hyvä ja siellä on esteitä. Myös maastot ovat kunnossa !
Ne ovat todella hyvät, oikein unelmat =D ! Siellä on monen moista, on 10min alkukävely, tai sitten pääse pitkille lenkeille, ja siellä no vielä uitto paikka ! Ja vielä reittejä on paljon erillaisia ! Ei tarvii mennä pelkkiä samoja. Ite ainakin tykkäsin olla siellä. Ja sitten, kun Jeskollakin on jo ajo-kortti niin sittenhä sillä on autokin.. päästäis hyvin sinne. Sitten siellä on  myös se kenttä, joka on todella hyvä ja ihan tarpeeksi iso! Myös on ruoholaitumet. No, mutta se nähdään, olatisiin siellä aina varmaan muutama pätkä kerrallaan. Tai en tiiä =D. Siellä asuu mun shettiskin, joka on jo 20-vuotias !
Joskus kisoissa ;3 ja toi toinen kuva o sellai ku se oli vast tullu, ja toi on vanhalt tallilt, joka ei oo sen tanjan talli ! =)
Nojoo.. kerronkin sitten oikein kisa suunitelmista myöhemmin :)
-Jassu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti