sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Käytännöllisin talli :

Jesko haluis oman tallin, just sellasen kahelle hevoselle sopivan, se teki oikein piirrustuksetkin. Ja ku tota kattos nii onhan toi aika käytännöllinen. Siellä ei oo mitään turhuutta, vaan kaikki tarpeellinen. EN kyllä tiedä mihi talli meijän pihaa saatais rakenettuu ? :D Oishan toi kiva jos olis oma talli yms. Nojaa, kai se jää tollaseks mietteeks.


En jaksa sekottaa kaikkia tähän :D

Niin ja kerron vielä nowasta. Nowa voi hyvin. Hän on ihan normaali jo =). Iloinen ja virkeä.. ei ole turvonnut jalka yms :)! Normaali ku mikä. Eikä meillä tavallaan ollu ees hätä koska ei se koskaan edes ontunut.

Nyt on varma kaikki tärkeät asiat kerrottu :). Nyt on aika kiva fiilis, koska oon itekki vähän terveempi ymsyms. Yks juttu vaa häiritsee, ois tullu toosi kiva viikoloppu yhen mun kaverin kanssa, mutta nyt ku oon kipee, nii suunnitelmat peruuntus. =(. Ens viikol sitte :p.
On joo aavistuksen tylsää siks selitelen.  Koht pitää ottaa angiina lääke :pp.
No nyt jos lopetan tän höpöttelyn? Hei teen ehkä kysymyspostauksen.. tai jonku erillaisen videopostauksen tai jottai sinne päi =). Emmää jaksa tallii esitellä, ku se olis kauheeet säätöö yms. Ja no se  iha normaali. No mut, nyt lopetan moikkis :):):):)!
-Jassu

7 kommenttia:

 1. Herranjestas mä pelästysin jo et oonko mä sanonu jotai väärin tääl ku en oo aina jaksanu kirjautuu et voisin kommailla... :D

  VastaaPoista
 2. Jep anonyymit on jotku aika ärsyttävii, helppohan se on netis tulla sanomaa :)

  VastaaPoista
 3. lol enoo ikiin nähny sua livenä, mut en vaa tykkää sun tyylistä ratsastaa, koska revit ponia suusta ja töksähdät (ainaki videoissa) esteen jälkeen sen selkään...

  VastaaPoista
 4. Oli miten oli ;) Sanna sanoi että ratsatan siisti kuumalla ponilla. Ja jään ylensä kevyeeseen istuntaan esteiden jälkeen jos siitä lähetään :D Nami on sellainen poni jos pamahtaihin satulaan se lähtisi kiitolaukkaan.. :D eikä Nowan selkä ainakaan ole huonossa kunnossa :D onneksi en usko sinua vaan valmentajia :p Nami ainakin lopettaisi toimimasta jos sitää revittäisiin ja töksähdettäisiin selkään. Nami on aika tarkka miten sillä mennään.

  No joo mun komentit oli tässä :) olet joku mun tuttu, koska satuit tietämään asioita joita en ole blogissa kertonut, tai olet päätellyt itse?;)

  VastaaPoista
 5. Ärsyttää tommoset anonyymit! ei vittu omal nimel uskalla kirjotella? :o taitaa olla vaan kateelinen sun hienoista poneista :) joo sori, tää on sun blogi, mut tuli pakko mielle kommata :D

  VastaaPoista
 6. nii i :D nykyään vaa naureskelen noille :p koska uskon tuntevani ton ;) pikku aavistus..

  VastaaPoista