sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Maastopäivä

Morjens ! Tänään oltiin siis maastossa. Mentiin tallille joskus 12.20, kun oltiin syöty ja herätty.
Oli inhottava sade, mutta se oli aika pientä vielä. No pistettiin ponit kuntoon ja lähettiin. Otin Nowalta muuten taivutus letit pois. Kun annetaan sen nyt kasvaa ja sitte uudestaan letit. Se taittuu niin paremmin.
Käveltiin siihen pammontielle ja siitä lähettiin kohti marjannen tallia, koska sieltä pääsee mastoon.
Alkukävelyt tulikin hyvin siinä, koska alettiin ravailee ja laukkailee vasta, kun oltiin kävelty siitä marjannen tallin ohi. Siinä meillä oli sellainen ylämäki, siinä tuli vähän venytystä. Harmi vain tuolla ei ole sellaisia 'jumppa'-paikkoja, kuin kotimäessä. Siellä pystyi kiipeilemään hyvin, ja tuli hyvät lihakset.
No joo, jos jatkan ! Laukkailtiin sellaisia pitkiä pätkiä ja Nowa nautti.. pari ilopukkia pääsi mukaan! Se on hauska kyllä, kun se tekee niitä. Tunsin aina, silloin kun Nowa aikosi tehdä niitä.
Mentiinkin sitten, niin, että Jesko menee namin kanssa edellä =D. Tai sitten vierekkäin =D.
Meillä ei ole nyt kauheasti kuvia, koska ei ollu kuvaajaa, eikä saanut kuvia muuten.

Noniin, kivaa siis oltiin, joku tunti! Sitte tehtii nopee bkosit yms, ja lähettiin kotii =)! Nyt aletaan käymää enemmä maastos, ku saan käydä :D
No, mutta moikka! =)
-Jassu

2 kommenttia:

  1. Jesko on tosi iso tonne selkää

    VastaaPoista
  2. Nii'in, siksi se ei sillä enää paljon ratsastakkaan. Ja toki pituudesta, ei se liian painava ole.. takki on meinaan aika iso, kun se on laskettelutakki :)

    VastaaPoista