keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Ollaanhan sitä päästy ratsastamaan !

Moi! Nyt oomme siis päässyt jo ratsastamaan, tai no jo eilen pystysi, ja ratsastinkin. Kenttä oli hyvä yms.
Tuuli kuitenkin, mutta tallille ei tuuli osunut niin kovin, kuin meille. (Ainakaan silloin, kun olin tallilla).
Ratsastin siis Namin eilen hyvin. Vähän se kyttäili, kun oli kentänaidan toiselle puolelle lentänyt valkoinen vati. En jaksanut säätää, että mennäänkö vai ei. Koska nami alkoi pomppimaan.
 Kuitenkin, kun oltiin hetki namin kanssa vännetty niin kokeiltiin kävellä ohi. No hienostihan se meni, vaikka vähän pelotti.
 No, mutta siis ratsastin nami kunnolla. Tein väistöjä, ja paljon voltteja ym. Eikä Nami kauheasti säpsyillyt.
Paitsi lopussa, kun mentiin loppuraveja.. ja mentiin heinäpaalien ohi, niin se valkoinen muovi vai mikä on niin lensi esiin. Sitä Nami säikähti, mutta ei muuta. Siitäkään ei mitään isompaa tullut ! :)
Nowan annoin vielä sesitä !


Tänään meninkin tallille jo 10.20 ! Heräsin kymmeneltä, enkä kauaa ollut hereillä, kun jo päätin mennä.
Kenttä oli jäässä, mutta kävelin siellä vaan. Minun oli tarkoitus tehdä videopostaus, mutta laiskuus iski ! Tai, se on tylsää tehdä yksin, koska kukaan ei kuvaa, ja sitten kamera on ihan paikoillaan. No, en sitten tehny, vaikka aloitin.
Harjasin namia. Laitoin sen normaalisti kuntoon ja menin kentälle. Kävelin siinä, leikkisinkin namin kanssa;). Tai no mulla oli pitkät ohjat ja esitin sellaista ihan pientä alkeis kurssilaista ym. Hei, se oli hauskaa !:D
No kyllähän mäinä sillä käyntityöskentelyä tein ihan kunnolla. Mutta joo, sitten kun olin kävellyt menin ottamaan kamat pois, ja laitoin sen tarhaan. Sen jälkeen otin Nowan riimun ja riimunarun, ja menin kentälle kävelemään selästä käsin. Kaikki loimet päällä, mutta sehän on ihan sama meenkö selästä vai en jos vaan kävelen löysästi.

Jesko oli tehnyt karsinat, samalla, kun teki aamutallin.
-Jassu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti