lauantai 17. joulukuuta 2011

Pientä taukoa !

Olen siis pitänyt vähän taukoa, koska en ole jaksanut kirjoitella :( No, nyt on pieni inspiraatio kirjoitella niin käytän sen hyväksi! Kenttä on ollut sula.. öö, keskiviikosta, tai tiistaista asti. Joten ollaan ratsastettu ponit nyt hyvin. Ekalla keralla Nowa oli niin kamala ! Se tunki niitä lapojansa joka puolelle ja oli muutenkin ihan vino. Myös se 'painoi' oikean kierroksen sisäpohkeelle.. ja kädelle. Vänkäsin sen kanssa todella kauan, että saan tahtoni läpi. Lopulta sainkin.. mutta teinkin niin että laukassa taivutin puolikieroosta ulos, sitten suoristin ja sitten sisään ja vaihtelin sitä. Maija opetti, nyt varmaan kuullostaa sahaamiselta =D, no ei se sitä ole.. tai vaikka olisikin niin Nowaa rennoksi ei sillä saisi !
Lisäsin yhden kuvan piristykseksi ( ei ole siltä päivältä )
Noniin, olen siis nyt ratsastellut molempia hyvin. Ja Ponit onkin ollut parempia, kun heillä on ollut jokapäivä hikitreeni. Tänään hypättiin Namilla kunnolla. Ida ja pepe hyppäs samalla.
Nami meni hyvin, siihen nähdet että sillä no ollut pitkä tauko! Oma ratsastus ei ollut ihan niin hallittua vaan. Kun nami tekee sitä että se pompauttaa selästä pois.. niin siinä mulla menee aina plasmat sekaisin. Ja se pomautus on vahva, ei se  ole mikään pikkupommppu, vaikka nami ei siinä tavallaan hyppääkkään ilmaa.. se vaan on niin Nami että se onnistuu tekemään kaikkea jännää.. Jeskokin sanoi, joka on ridannut namia 6vuotta, että siellä on vaikea pysyä.
  No juu jos jatkan. En pudonnut kertaakaan =). Hypättiin jotain 90cm ? Ei sillai korkeeta =)

Hypättiin myös vähän Nowalla. Sellaista jumppaa, ja Nowa meni hyvin.
Huomenna maastoon selästä käsin ! Siitä sitten parempi postaus !! =)
-Jassu

2 kommenttia:

  1. Jatka kirjottamista! on ollu monena päivänä tylsää tulla blogiin, ku et oo kirjotellu!

    VastaaPoista
  2. Ok ! Ajoinkin, mutta ei oo vaan ollu kauheesti kirjotettavaa, koska kenttä oli jäässä ja me käveltiin =) ! No nyt niitä taas tulee :)

    VastaaPoista