maanantai 5. joulukuuta 2011

Taivutusletit !Heijjsan taas. Nyt omistan tämän postauksen taivutusleteille. No en nyt kuitenkaan ihan, mutta suurimmaksi osaksi. Tänään mulle tuli älynväläys! Katsoin Kattin vanhoja kuvia galtsusta, ja siellä oli kuva nowasta juuri kun he oli ostanut sen (?). No kuitenkin, siinä nowalla on HARJA, onhan sillä nytkin, mutta sellainen lättä harja. Keksisin, että laitetaan Nowalle taivutus letit ja kasvatetaan sille tollanen ratsuharja. (Katti otti silloin taivutusletit heti pois ja kasvatti pystärin:Dtai sillähän oli pystäri, no mutta joo).
Menin Jeskon kanssa tallille ja laitoin Nowalle leti samaan aikaan kun jesko ratsasti ym. Jesko ratsasti aika nopeasti, mutta hyvin namin, koska Jeskolla oli vähän kiire yhteen tanssiesitykseen.
  Mulla loppus koulu jo yheltä, koska tänään oli itsenäisyyspäivä juhlat (siks kuvassa kiehkurat;))

tossa ei oo viel kaikkii laitettu

Ähh, alan aina selittämään jotain turhaa. Okei, palaan jo asiaan äiti kävi ostamassa kumilenksuja.  Nowalla on sellainen taittuva harja, niin toi varmaan kääntyy helposti. Pidetään taivutuslettejä joku viikko. Kylmäsin Nowan jalkaa samalla. Tai se jääpussi kylmäsi siinä :D.  Nowa siinä kiltisi seisoi. Aina kun otin kuminauhan niin Nowa luuli, että annan hänelle porkkanan.

Ajattelin, että voisin jonkun erikois jutun myös.
Olen seurannut muita blogeja.. ja siellä on sellasia, että tyyliin 'mitä mieltä oot lv.stä' 'parhaat puolet hevosessani' ym. Joku sellainen tai emmää tiiä. Teen Nowasta varmaan jonkun kivan jutu =).
No, se tulee sitten siinä postauksessa. Tämä taisi olla tässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti