torstai 5. tammikuuta 2012

Ihme on tapahtunut !


Tänään menin siis tallille tekemään käyntityöskentelyä, koska kenttä oli vieläkin kova, mutta ei jäässä, tai oli, mutta ei liukas.
Harjasin Nowaa vähän. Pidin sisäloimen, koska menin ilman satulaa. Laitoin vaihteeksi normaalit kuolaimet, ne oli 'inkkari' -suitset, koska kaikki remmit oli poissa :D !
No kävelin siinä löysillä ohjilla, ja sitten otin ohjat käteen ja aloin taivuttelemaan... ja sitten, nowa(!) meni peräänantoon. Se oli rento, ei painanut suusta, oli ryhdikäs ja sillä oli pää alhaalla, eikä taivaissa ! Olin ihan hämmästynyt.
Eikä se pistänyt vastaan ja oli sellaisen iloisen tuntuinen ! Tämä on siis ihme, koska en ole saanut sitä edes koulutunneilla peräänantoon, ja nyt se oli siinä ! Voi Nowa <3. Nyt teistä varmaan tuntuu, että hössötän liikaa, mutta kun Nowa on nowa ja se ei helpolla sinne mene, ja nyt. (!!) Oijjoij :) No kävelin sillä joku puolituntia sellaista kunnon työskentelyä.

Ja namilla kävi eilen eläinlääkäri. SIllä ei ole mitään vakavaa, sillä saattaa olla kurkku kipiä. Mutta jos se maanantaina vielä yskii niin se saa lääkekuurin, vielä se ei saanut, koska sitä ei kannata aloittaa liian aikaisin. :)

No, mutta moikka !
-Jassu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti